UHF Silikon tag cuci baju

  • Heat Resistant Silicone Alien H3 RFID UHF Laundry ID Tag

    Panas tahan silikon alien Alien RF RFID UHF Tag ID

    Tag cuci RFID atanapi tag anu tiasa dicuci RFID dirancang khusus pikeun nyumponan sarat pelacakan industri binatu sareng manajemén seragam di hotél atanapi rumah sakit sareng sanésna. Gampang dipasang dina produk tekstil nganggo prosés ngaput standar, éta tiasa dijahit sapanjang ujung barang atanapi dilebetkeun kana Item, sareng tiasa nyeuseuh, garing bersih, suhu luhur sterilisasi. Fitur: 1). Résistansi suhu luhur. 2). Waterproof. 3) .Dustproof. 4) .Tahan awét. 5). Anti tabrakan. Ukuran 85 (L) ...