UHF Rfid Tag

  •  ISO18000 6C/EPC GEN2 protocol UHF tag Passive programmable RFID label sticker

     ISO18000 6C / EPC GEN2 protokol UHF tag Pasip anu tiasa diprogram sticker RFID anu tiasa diprogram

    Kertas dilapis Bahan / Ukuran Piaraan Disaluyukeun Standar EPC GEN2 18000-6C Modeu Operasi R / W Chip UHF: Alien H3, Impinj jsb Ukuran Memori Gumantung kana chip Waktos Panyimpenan Data> 10 taun Siklus Kahirupan 100.000 siklus Anti-gangguan Bahan PILAT AL AL ​​+ AL Kinerja Ngarah desain anti gangguan; idéntifikasi Multi-tag; Lengket sareng anggo; Langkung seueur gambar ISO18000 6C / EPC GEN2 protokol UHF Pasip tag RFID anu tiasa diprogram pikeun héndsét pikeun rujukan anjeun. Produk nembongkeun
  • RFID UHF fabric Textile Laundry Tag

    RFID UHF lawon Tekstil Cuci Tag

    Spésifikasi: Frékuénsi Working 902-928MHz atanapi 865 ~ 866MHz Feature R / W Ukuran 70mm x 15mm x 1.5mm atanapi ngarobih Chip Type UHF Code 7M, atanapi UHF Code 8 Storage EPC 96bits User 32bits Warranty 2years atanapi 200 kali damel Suhu Digawé -25 ~ +110 ° C Suhu Panyimpenan -40 ~ +85 ° C Résistansi Suhu Tinggi 1) Ngumbah: 90 derajat, 15 menit, 200 kali 2) Konverter sateuacanna: 180 derajat, 30 menit, 200 kali 3) Setrika: 180 derajat, 10 detik, 200 kali 4) Tempe tinggi ...
  • Heat Resistant Silicone Alien H3 RFID UHF Laundry ID Tag

    Panas tahan silikon alien Alien RF RFID UHF Tag ID

    Tag cuci RFID atanapi tag anu tiasa dicuci RFID dirancang khusus pikeun nyumponan sarat pelacakan industri binatu sareng manajemén seragam di hotél atanapi rumah sakit sareng sanésna. Gampang dipasang dina produk tekstil nganggo prosés ngaput standar, éta tiasa dijahit sapanjang ujung barang atanapi dilebetkeun kana Item, sareng tiasa nyeuseuh, garing bersih, suhu luhur sterilisasi. Fitur: 1). Résistansi suhu luhur. 2). Waterproof. 3) .Dustproof. 4) .Tahan awét. 5). Anti tabrakan. Ukuran 85 (L) ...
  • RFID PPS Laundry Tag

    Tag Cuci RFID PPS

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Shenzhen, Cina Nami Merek: CMRFID Ukuran: 22mm / 23/24 / 30mm Bahan Pakét: PPS Paket: 500PCS / kantong 20bags / karton Ukuran karton: 41.5 * 34 * 24cm Beurat: 2.2G GW: 23KG Suhu ngagawekeun: -20 ~ 150 ℃ Chip: lf hf uhf Frékuénsi: 125Khz / 13.56Mhz / 860-960Mhz Kata kunci: uhf rfid tag Pasokan Kamampuhan Suplai Kamampuhan: 100000 Potongan / Potongan per Minggu Pakét & Pangiriman Rincian Bungkusan Reusable 125khz / 13.56mhz waterproof nfc pakean pps dicuci label cuci uhf RF ...
  • Alien H3 UHF RFID Label

    Asing 0,3 UHF Label RFID

    Spésipikasi 1. Chip Brand: Alien 2. Chip Model: Alien Higgs ™ -3 (H3) 3. Frékuénsi: 860 ~ 960Mhz 4. Protokol: ISO18000-6C & EPC Class1 Gen2 5. Higgs ™ -3 IC kalayan 800-bit tina Memori Nonvolatil - 32-bit TID - 64-bit Unique TID - 96-bit EPC Memory, diperpanjang dugi ka 480-bit - 512-bit User Memory - 32-bit Access passwor - 32-bit Maéhan kecap konci 6. Range Maca: 3 ~ 10m (gumantung kana Pamaca sareng lingkungan damel) 7. Daya tahan data:> 10 taun 8. Substrat anteneu: PET 9. Ukuran anteneu: 27 * 9.7,22.5 * 22 ....
  • UHF Alien Higgs-3 RFID Library Tags For RFID Library Management

    Tag Perpustakaan UHF Alien Higgs-3 RFID Pikeun Manajemén Perpustakaan RFID

    Tag perpustakaan UHF RFID leutik sareng kinerja tinggi. Éta ngagaduhan tingkat panyumput anu luhur pisan sareng tingkat maca anu luhur. Anteneu tag nganggo bahan fléksibel sabab substrat tiasa nyegah labélna rusak ku tikungan. Ieu seueur dianggo dina buku, manajemén dokumen rahasia anu penting, cocog pikeun manajemén perpustakaan. Spesifikasi produk: Produk: tag perpustakaan UHF RFID Bahan: Kertas / PVC / PET Piaraan: 100 * 12mm, 100 * 15mm, 100 * 7mm, 135 * 7mm, jsb Protokol: ISO180 ...