Silicone Rfid Wristband / Gelang

  • Silicone Nfc  Wristband

    Silicone Nfc Wristband

    RFID sililcone wristband cocog pikeun pantai, kolam renang, waterpark, spa, gym, klub olahraga sareng aplikasi kontrol aksés RFID anu sanés anu diperyogikeun gelang nfc waterproof. wristband silikon rfid nyaéta IP68 tahan cai, awét, ramah lingkungan, tahan panas, sareng anti alergi. Sadaya wristband nfc silikon rfid kami sayogi sareng LF 125khz, HF 13.56mhz, UHF 860-960mhz atanapi dual frequency ICs. Digunakeun sacara lega dina kontrol aksés panto, manajemén anggota, ngalacak pembayaran, piaraan / lacak leungit sareng sajabana warna gelang custom, percetakan LOGO khusus sadayana sayogi pikeun gelang gelang silikon RFID kami. Pilihan karajinan sapertos kode QR unik, nomer sérial, barkod, embossed, debossed, percetakan laser jsb sadayana ditampi pikeun gelang gelang silikon RFID.