RFID Wristband / Pinggel

  • access control ticket cloth nfc wrist band rfid fabric event wristbands festival bracelet

    aksés tikét tikét nfc pigeulang band rfid lawon acara gelang festival gelang

    Wristband anyaman RFID, ogé namina salaku wristband lawon RFID, wristband acara RFID, wristband festival rfid anu raoseun sareng awét, anu dilengkepan ku slaider kanggo kamampuan hiji-ukuran-pas-sadaya. Tiasa dianggo sakali atanapi nganggo daur ulang gumantung kana jinis konci na. Digunakeun sacara lega dina festival, acara, konser, pésta, konferensi sareng sajabana wristband lawon RFID kami cocog pikeun kontrol aksés, manajemén acara, pamayaran tanpa kas, sareng program pamasaran média sosial.

  • Waterproof Disposable PVC rfid wristband

    Waterproof Disposable pvc wristband

    Pigel pigeulang PVC ngagaduhan stabilitas anu hadé, tahan cai, fleksibel, sareng raoseun raoseun. Éta ditawarkeun dina ukuran déwasa, nonoman, sareng murangkalih kalayan chip anu béda. Éta ogé tiasa dilengkepan ku logo anjeun, ogé pilihan tina salah sahiji seueur tawaran warna kami. Gelang gelang RFID anu kami pakai idéal pikeun klub kaanggotaan taunan, tujuan pas musiman, atanapi klub eksklusif / VIP. Salaku tambahan, urang tiasa ngarobih pigeulang sareng percetakan layar sutra, debossing, sareng embossing.

  • Silicone Nfc  Wristband

    Silicone Nfc Wristband

    RFID sililcone wristband cocog pikeun pantai, kolam renang, waterpark, spa, gym, klub olahraga sareng aplikasi kontrol aksés RFID anu sanés anu diperyogikeun gelang nfc waterproof. wristband silikon rfid nyaéta IP68 tahan cai, awét, ramah lingkungan, tahan panas, sareng anti alergi. Sadaya wristband nfc silikon rfid kami sayogi sareng LF 125khz, HF 13.56mhz, UHF 860-960mhz atanapi dual frequency ICs. Digunakeun sacara lega dina kontrol aksés panto, manajemén anggota, ngalacak pembayaran, piaraan / lacak leungit sareng sajabana warna gelang custom, percetakan LOGO khusus sadayana sayogi pikeun gelang gelang silikon RFID kami. Pilihan karajinan sapertos kode QR unik, nomer sérial, barkod, embossed, debossed, percetakan laser jsb sadayana ditampi pikeun gelang gelang silikon RFID.

  • Nylon RFID nfc Wristband

    Nilon RFID nfc Wristband

    Wristband RFID ngagaduhan stabilitas anu hadé, tahan cai, fleksibel, sareng raoseun raoseun. Éta ditawarkeun dina ukuran déwasa, nonoman, sareng murangkalih kalayan chip anu béda. Éta ogé tiasa dilengkepan ku logo anjeun, ogé pilihan tina salah sahiji seueur tawaran warna kami. Gelang RFID urang cocog pikeun klub kaanggotaan taunan, tujuan pas musiman, atanapi klub eksklusif / VIP. Salaku tambahan, urang tiasa ngarobih pigeulang sareng percetakan layar sutra, debossing, sareng embossing.

  • Elastic nfc bracelets

    Gelang nfc elastis

    Stretch Woven RFID nfc wristband ogé namina salaku elastis anyaman RFID wristband didamel tina ultra-nyaman, bahan poliéster 100% sareng manjang anu tiasa diluyukeun sareng ukuran pigeulang. RFID manteng pigeulang nyaéta ukuran anu tiasa diatur, tiasa dicabut, tiasa dianggo deui, sareng cai-buktina. Cocog pisan pikeun panggunaan multi-dinten atanapi program lolos usum.

  • Disposable Tyvek RFID Wristbands

    Pakét Tyvek RFID Wristband

    Gelang kertas RFID tiasa janten buktina cai, awét sareng kuat tangguh. Gelang kertas RFID mangrupikeun larutan wristband anu murah & aman, sampurna pikeun acara anu peryogi metode idéntitas anu dasar tapi aman pikeun sababaraha jinis tamu. Gelang kertas RFID ilahar dianggo dina klub wengi, bar sareng pikeun pésta.