Tag sampah RFID Waste

  • Asset Garbage Bin Tracking Waste Management RFID Screw Worm Waste Bin Tag

    Aset Sampah Bin Nyukcruk Limbah Manajemén RFID Screw Worm Waste Waste Bin Tag

    Limbah sampah sampah atanapi tag cacing Limbah RFID dirancang khusus pikeun pengumpulan sampah otomatis. Éta tiasa dipasang di jero atanapi di luar kaléng sampah, sareng tiasa dibaca ku pamaca RFID anu dimangpaatkeun ku supir dina truk pangumpulan. Sepanjang aplikasi sampah bin tag, henteu ngan ukur ningkatkeun kamampuan, khususna nomer anu diprogram unik anu aya hubunganana sareng karanjang sampah sareng alamat, tapi ogé kamungkinan pikeun program kasatiaan sareng hadiah anu ditawarkeun ka warga. Kripik ...