RFID Stretch Elastis Wristband / Gelang

  • Elastic nfc bracelets

    Gelang nfc elastis

    Stretch Woven RFID nfc wristband ogé namina salaku elastis anyaman RFID wristband didamel tina ultra-nyaman, bahan poliéster 100% sareng manjang anu tiasa diluyukeun sareng ukuran pigeulang. RFID manteng pigeulang nyaéta ukuran anu tiasa diatur, tiasa dicabut, tiasa dianggo deui, sareng cai-buktina. Cocog pisan pikeun panggunaan multi-dinten atanapi program lolos usum.