RFID Reader

  • RFID Card Mifare Reader

    RFID Kartu Mifare Reader

    Protokol: ISO 14443 Type A Chips: Mifare 1k, Mifare 4k, Mifare Ultralight C, NTAG203, jsb. Frékuénsi HF : Fitur 13.56MHZ 1. Hindarkeun kasalahan input manual 2. Ngahémat waktos anjeun kalayan langkung merenah sareng éfisién 3. Bébas masang supir, cocog sareng Windows98 / 2000 / XP 4. Kakuatan dina USB Spésifikasi 1. Dukung Kartu Frékuénsi 13.56Mhz 2 5- 10cm Jarak Maca Deukeutna 3. Standar USB kana Antarmuka Komunikasi PC 4. Kakuatan USB 5. -10 dugi ka 70 C Suhu sekitar 6. Kirang 100mA Ayeuna damel ...