Rfid Key Fobs

  • RFID S70 MIFARE Classic 4K Key fobs

    RFID S70 MIFARE klasik 4K Key fobs

    Pamakéan Salaku NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum. Aplikasi Ieu sababaraha conto pikeun kamungkinan aplikasi keyfob. - Kontrol aksés di jero rohangan sareng di luar ruangan - Rékam wor ...
  • 125KHz HID 26 bit RFID Key Tag

    125KHz HID 26 bit RFID Key Tag

     Tag RFID ABS Key ayeuna dipuja ku sajumlah jalma sabab beuratna beurat sareng tiasa dibabawa ka mana-mana. Ayeuna nuju janten barang modéren jaman ayeuna sareng ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Nalika téknologi na gerak kalayan kecepatan rokét sareng teu aya anu tinggaleun teu kacekel ku kamajuan téknis sahingga ngakibatkeun pikeun RFID ABS Keychain Item Nami # 2 RFID ABS KEYCHAIN ​​Chip EM4200 / TK4100EM4305 / T5577 / F08 / MFS50 / S70 / N-TAG213 / 215 / 216, jsb Frékuénsi 125khz / 13.56Mhz Bahan ABS Warna Blue / Re ...
  • 125KHz em4305 RFID Key Tag for Access Control

    125KHz em4305 RFID Konci Konci pikeun Kontrol Akses

     RFID ABS Keychain ayeuna dipuja ku sajumlah jalma sabab beuratna beurat sareng tiasa dibabawa ka mana-mana. Ayeuna nuju janten barang modéren jaman ayeuna sareng ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Nalika téknologi na gerak kalayan kecepatan rokét sareng teu aya anu tinggaleun teu kacekel ku kamajuan téknis sahingga ngakibatkeun pikeun RFID ABS Keychain Item Nami # 2 RFID ABS KEYCHAIN ​​Chip EM4200 / TK4100EM4305 / T5577 / F08 / MFS50 / S70 / N-TAG213 / 215 / 216, jsb Frékuénsi 125khz / 13.56Mhz Bahan ABS Warna Blue / R ...
  • 125KHz T5577 RFID Keyfob Key Tag for Access Control

    125KHz T5577 RFID Keyfob Konci Konci pikeun Kontrol aksés

    RFID ABS Keychain ayeuna dipuja ku sajumlah jalma sabab beuratna beurat sareng tiasa dibabawa ka mana-mana. Ayeuna nuju janten barang modéren jaman ayeuna sareng ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Nalika téknologi na gerak kalayan kecepatan rokét sareng teu aya anu tinggaleun teu kacekel ku kamajuan téknis janten hartosna pikeun RFID ABS Keychain Item Nami # 2 RFID ABS KEYCHAIN ​​Chip EM4100 / TK4100 / T5577 / F08 / MFS50 / S70 / N-TAG213 / 215 / 216, jsb Frékuénsi 125khz / 13.56Mhz Bahan ABS Warna Biru / Beureum / Blac ...
  • RFID Abs Proximity Key Tag

    RFID Abs Deukeutna Konci Tag

    Keyfob ABS tangguh sareng awét ku penampilan anu saé, chip tiasa dibungkus dina cangkang ABS. Layar sutra, logo sayogi dina permukaan. Tiasa ngarobih numutkeun palanggan. Tag konci kadekatan abs RFID seueur dianggo dina manajemén kontrol aksés, sareng sajabana poto produk tina tag caket caket 7 # Spesifikasi: Nami Barang: Ukuran RFID Keyfob: 39 * 24 * 5.08 mm atanapi ukuran ukuran khusus Bahan: Detil Bungkusan ABS: 100 pcs / opp, 20 opp / karton ...
  • RFID Proximity Fob

    RFID Deukeutna Fob

    Fob tombol deukeutna mangrupikeun jenis kartu anu bentukna chip sareng coil dibungkus dina cangkang ABS, éta tiasa nganggo jinis gaya atanapi bentuk anu béda. Layar sutra dicitak, ukiran sayogi sayogi. Ngagem résistansi, tahan luntur. Aya sababaraha format chip RFID (LF / HF / UHF) kalayan pilihan personalisasi sareng énkode. Mangrupikeun gambar anu saé pikeun bisnis sareng status pikeun pribadi. Poto produk 5 # RFID jarak fob Spesifikasi: Nami Barang: RFID konci fob Ukuran: 36 * 25 * 6.0 ...