Tag Perhiasan Rfid

  • Long Range Printable Anti Theft HF/UHF sticker Jewelry label Rfid Tag For Jewellery Management

    Jarak Jauh Printable Anti Maling HF / UHF stiker Perhiasan labél Rfid Tag Pikeun Manajemén Perhiasan

    RFID Tag Aya seueur aplikasi sanés pikeun perhiasan nyaéta patuh frékuénsi global sareng EPC Global Class 1 Gen 2 sareng ISO-18000 6C. Tagna nunjukkeun performa anu pernah aya di luhur lebar band 860-960MHz sareng éta tiasa dipercaya dina lingkungan RF anu padet, sahingga ningkatkeun tingkat bacaan dina kasus anu padet. Éta ngagaduhan nomer 96 dugi ka 128bit EPC, sareng 32-bit TID kalayan desain buktina tamper. Anti tabrakan ngamungkinkeun sababaraha tag perhiasan tiasa dibaca di lapangan dina waktos anu sami ....