Rfid Kaca Tag

  • Rfid Glass Tag

    Rfid Kaca Tag

    Fitur:

    1). Idéntitas anu unik pikeun unggal ingon-ingon sareng piaraan.
    2). Kontrol impor sareng ékspor.
    3). Piaraan anu leungit tiasa gampang dilacak deui ka anu bogana.
    4). Dokter hewan tiasa ngajaga catetan sato sacara heath.
    5). Gampang ditanem sareng teu aya pangaruhna kana sato.
    6). Cocog pikeun dipaké dina kaayaan anu ekstrim.
    7). Ditambahkeun sareng parangkat lunak, tag RFID mangrupikeun pangaturan sato anu kedah, boh ingon ingon ingon ingon ingon ingon ingon ingon ingon.