RFID Cable Seal Tag

  • UHF Long Range PP Material RFID RF Cable Tie Tag

    UHF Jarak Jauh PP Bahan RFID RF Kabel Dasi Tag

    Tag dasi kabel RFID seueur dianggo dina rupa-rupa aplikasi anu meryogikeun ngabeungkeut barang. Tag RFID dina tanda dasi dihijikeun kana posisi éksternal sareng henteu kapangaruhan ku bahan dasi. Éta tiasa gampang dibungkus dina posisi anu unik dina tulisan. Dipaké pikeun idéntifikasi non-kontak sareng sertifikasi gancang barang anu dibuntel pikeun mempermudah ngatur inpormasi data barang salaku persiapan ngalacak logistik. Bagian labél didamel tina mat kristal transparan ...