Produk meungpeuk RFID

  • PVC blank NFC signal blocking card sleeve, anti protect bank card holder

    Sinyal kosong kartu NFC meungpeuk kartu kartu, anti ngajaga wadah kartu bank

    Tipe Produk: Sinyal PVC RFID meungpeuk leungeun baju pikeun kartu kiridit, paspor Bahan: PVC + PET aluminium Blokir Frékuénsi Blok RFID 13.56 MHz, anti-magnét Fitur: Cimata-tahan, tahan cai Ukuranna: Kanggo kartu kiridit: 62 * 92mm (jinis nangtung) Kanggo Paspor : 103 * 135mm (tipe nangtung) Percetakan: Percetakan LOGO Khusus, Paket percetakan layar sutra: Paket standar: 20 pcs / kantong opp, 4800 pcs / ctn, GW / ctn: 20KG, Ukuran karton: 46 * 32 * 24CM * Majelis aman RFID dirancang pikeun prot ...
  • Custom Protecting Credit Card blocker aluminium paper holder RFID Blocking sleeve

    Custom Ngajagi Kartu Kiridit blocker wadah kertas aluminium RFID Blok baju baju

    1. Bahan: Kertas + Aluminium Foil 2.89 * 58mm, 135 * 93mm, Adat salaku desain anjeun 3.Offset percetakan, percetakan silkscreen, digital percetakan Kartu kiridit paspor pelindung RFID ngahalangan panutup kartu leungeun baju ngajaga kartu chip RFID anjeun sapertos kartu kiridit, debit kartu sareng paspor jsb aman tina teu diidinan sacara sah ku maling identitas poténsial. Kalayan panangtayungan leungeun baju kartu kiridit RFID, anjeun moal hariwang inpormasi pribadi sareng data anjeun bakal dipaling ku batur. RFID meungpeuk leungeun baju f ...
  • Custom Protecting Credit Card blocker aluminium paper holder RFID Blocking passport sleeve

    Custom Ngajagi Kartu Kiridit blocker wadah kertas aluminium RFID Meungpeuk leungeun baju paspor

    1..Bahan: Kertas + Aluminium Foil 2.89 * 58mm, 135 * 93mm, Custom salaku desain anjeun 3.Oset percetakan, percetakan silkscreen, digital percetakan Kartu kiridit paspor pelindung RFID ngahalangan panutup kartu leungeun baju ngajaga kartu chip RFID anjeun sapertos kartu kiridit, kartu debit sareng paspor jsb aman tina teu diidinan sacara sah ku maling identitas poténsial. Kalayan panangtayungan leungeun baju kartu kiridit RFID, anjeun moal hariwang inpormasi pribadi sareng data anjeun bakal dipaling ku batur. RFID meungpeuk leungeun baju ...
  • RFID Car Key bag Signal Carbon /Fiber Blocking Secure Pouch

    RFID Mobil konci kantong Sinyal Karbon / Serat Ngablokir Kantong Aman

    Barang Mobil Key RFID Signal Blocking Pouch Bag Material Oxford lawon / Pu Kulit / Carbon Fiber + Rfid Blocking Fabric Ukuran 12.5 * 8cm / 10 * 7cm / 16 * 10cm / 20 * 10cm atanapi ngaropea pilihan Logo Customized, Silk percetakan, Woven label sareng sajabana Aplikasi Anti radiasi, blok NFC / Bluetooth / Wifi sareng sajabana Kelir Biru, oranyeu, kulawu, bodas, ungu, pink, hideung, coklat, hejo, sareng sajabana Anti Maling Keyless Entry Car Keys kantong Key Fob RFID sinyal ngahalangan tas kanggo iphone nyalindung pribadi anjeun a ...
  • NFC RFID Car Key bag/anti-Signal Oxford Fabric Blocking Secure Pouch

    NFC RFID Car Key bag / anti-Signal Oxford lawon Meungpeuk Kantong Aman

    Barang Mobil Key RFID Signal Blocking Pouch Bag Material Oxford lawon / Pu Kulit / Carbon Fiber + Rfid Blocking Fabric Ukuran 12.5 * 8cm / 10 * 7cm / 16 * 10cm / 20 * 10cm atanapi ngaropea pilihan Logo Customized, Silk percetakan, Woven label sareng sajabana Aplikasi Anti radiasi, blok NFC / Bluetooth / Wifi sareng sajabana Kelir Biru, oranyeu, kulawu, bodas, ungu, pink, hideung, coklat, hejo, sareng sajabana Anti Maling Keyless Entry Car Keys kantong Key Fob RFID sinyal ngahalangan tas kanggo iphone nyalindung pribadi anjeun an ...
  • RFID phone Bag Shield Pouch/ Wallet Phone Case / Protection block phone pouch

    RFID telepon Kantong Shield Pouch / Wallet Phone Case / Protéksi kantong telepon

    Barang Mobil Key RFID Signal Blocking Pouch Bag Material Oxford lawon / Pu Kulit / Carbon Fiber + Rfid Blocking Fabric Ukuran 12.5 * 8cm / 10 * 7cm / 16 * 10cm / 20 * 10cm atanapi ngaropea pilihan Logo Customized, Silk percetakan, Woven label sareng sajabana Aplikasi Anti radiasi, blok NFC / Bluetooth / Wifi sareng sajabana Kelir Biru, oranyeu, kulawu, bodas, ungu, pink, hideung, coklat, hejo, jst. Dibuka ukuranana 20 * 9.5cm, Ukuran katutup nyaéta 14.5 * 9.5cm W: 38g / pcs Anti Maling Keyless Entry Keys Kantong Key Fob R ...
  • RFID phone Bag Shield Pouch/ Wallet Phone Case / Protection block phone pouch

    RFID telepon Kantong Shield Pouch / Wallet Phone Case / Protéksi kantong telepon

    Ukuran: 19 * 10cm atanapi Ukuran Disesuaikan
    Lawon: Nylon / Oxford lawon / PU / RFID Blocking lawon / carbon fiber
    Fitur: 

    * Sinyal blok.

    * Lapisan batin blok sinyal
    * Lapisan hideung kulit luar
    * Nempatkeun kartu ID, kartu bank sapertos kartu magnetisme IC kana kantong faraday

    * Nyingkahan magnetisme leungit sareng info bocor.

  • Custom Protective blocker RFID Blocking Card for Credit Card

    Custom Protective blocker RFID Blocking Card pikeun Kartu Kredit

    • Ngaran Produk: Kartu meungpeuk RFID
    • Bahan: PVC
    • Beungeut: herang, matte atanapi ibun
    • Ukuran: CR80 / 85.5 * 54 * 1.5mm
    • Meungpeuk Frékuénsi: HF / 13.56mhz, NFC
    • MOQ: 500 lembar
    • Sampel: Sampel gratis sayogi pikeun uji
    • Tempat Asalna: Guangdong, Cina (Daratan)
  • rfid blocking credit card case

    kasus kartu kiridit meungpeuk RFID

    Kasus kartu kiridit meungpeuk rfid ieu tiasa ngajagaan kartu RFID tina scanning. Kasus kartu blok RFID tiasa meungpeuk 125Khz, 13.56Mhz, sinyal uhf, nalika anjeun ngalangkungan peuntas laut, dina pakansi atanapi di pusat anu rame, anjeun peryogi dompét kartu kartu blokir RFID pikeun ngahindarkeun poténsial scan hanker ilegal. Kasus kartu kiridit meungpeuk RFID pisan gampang pikeun muka sareng nutup, latches aman tur aman nalika teu dipaké. Inpormasi salengkepna langkung lengkep ngeunaan produk blokir RFID, wilujeng ngahubungi kami. Spésifikasi: ...