Dompet Kartu Blokir RFID

  • rfid blocking credit card case

    kasus kartu kiridit meungpeuk RFID

    Kasus kartu kiridit meungpeuk rfid ieu tiasa ngajagaan kartu RFID tina scanning. Kasus kartu blok RFID tiasa meungpeuk 125Khz, 13.56Mhz, sinyal uhf, nalika anjeun ngalangkungan peuntas laut, dina pakansi atanapi di pusat anu rame, anjeun peryogi dompét kartu kartu blokir RFID pikeun ngahindarkeun poténsial scan hanker ilegal. Kasus kartu kiridit meungpeuk RFID pisan gampang pikeun muka sareng nutup, latches aman tur aman nalika teu dipaké. Inpormasi salengkepna langkung lengkep ngeunaan produk blokir RFID, wilujeng ngahubungi kami. Spésifikasi: ...