Tags Anti-Logam Rfid

  • Long Range EPC Gen 2 Alien H3 UHF Mount-On-Metal RFID Tag

    Jarak Jauh EPC Gen 2 Alien H3 UHF Mount-On-Metal RFID Tag

    ◆ Spésifikasi Téknis - Bahan: ABS - Dimension: 155mm (L) * 32mm (W) * 10mm (Th) - Rating Palindung: IP67 - Frékuénsi: ISO18000-6C 860-960MHZ - Chips sayogi: Alien H3 atanapi NXP U Code G2, Impinj M4 (chip sanés anu sayogi atas pamundut Features ◆ Fitur ● mantap ● tahan cai / lebu-buktina ● dipasang dina logam anu sayogi ● pilihan multi-pemasangan (ngaco / lapisan perekat 3M) ● chip NFC + bahan ferit ◆ Aplikasi ● Manajemén Aset IT .. .