Pvc Rfid Wristband / Pinggel

  • Waterproof Disposable PVC rfid wristband

    Waterproof Disposable pvc wristband

    Pigel pigeulang PVC ngagaduhan stabilitas anu hadé, tahan cai, fleksibel, sareng raoseun raoseun. Éta ditawarkeun dina ukuran déwasa, nonoman, sareng murangkalih kalayan chip anu béda. Éta ogé tiasa dilengkepan ku logo anjeun, ogé pilihan tina salah sahiji seueur tawaran warna kami. Gelang gelang RFID anu kami pakai idéal pikeun klub kaanggotaan taunan, tujuan pas musiman, atanapi klub eksklusif / VIP. Salaku tambahan, urang tiasa ngarobih pigeulang sareng percetakan layar sutra, debossing, sareng embossing.