PVC Key fob / Snap-off konci Tag

  • Custom plastic pvc door disturb hang tag printing High quality customized printed do not disturb pvc door hanger

    Pvc panto palastik custom ngaganggu ngagantung tag percetakan Kualitas tinggi anu dicitak ulah diganggu gantungan panto pvc

    gantungan panto kualitas luhur anu disesuaikan, Desain dicitak khusus anu dicitak, Ukuran sareng bentuk anu Disaluyukeun Bahan PVC / ABS / PS / PET Diménsi 3.98 "2" (101 * 51mm), ketebalan 2mm, 6mm eyelet Sadia Ketebalan 0.2mm / 0.3mm / 0.38mm / 0,5mm / 0.6mm / 0.76mm jsb Percetakan Offset, Sutra layar PMS atanapi Kartu Logam Rengse Glossy / Frosted / Matt Pilihan Anu sayogi 1) Tandatangan Panel Gray / Bodas warna 2) Serial Number Inkjet / UV number 3) Varnish Coating Varnish percetakan atanapi co ...
  • Custom airlines plastic PVC round circle Luggage Hang bag Tag Travel baggage tag

    Maskapai Custom plastik plastik bunderan bunderan Ngagantung kantong Tag Travel koper tag

    Tag Bagasi Plastik cocog pikeun tas dibawa atanapi dipariksa. Tag koper ieu ogé tiasa dianggo pikeun tag tas golf, nikmat kawinan, tag kantong softball, tag kantong hoki, tag ransel sareng tag kantong anu dipersonalisasi. Prosés nyetak sareng manufaktur tingkat tinggi nyayogikeun tag koper palastik lengkep warna lengkepna anu didamel tina PVC nganggo agul pikeun katahanan sareng kakuatan. Produk Bahan Kustomisasi Bahan Bagasi PVC, PET, PP, ABS jsb Ukuran CR80 85.5 * 54mm atanapi khususkeun Thicknes ...
  • Plastic PVC Key Tag Business gift card Combo Card 3 in1 pvc keyfob

    Plastik kado PVC Key Tag kado Bisnis Kartu Kombo 3 in1 pvc keyfob

    Ukuran: 28.5 * 3 * 54 * mm — pikeun 3 bagian jepret kartu pvc. 85.5 * 54mm + 28.5 * 54mm-pikeun kartu CR80 kalayan 1 putus kartu konci leutik. 85.5 * 54mm + 28.5 * 54mm-pikeun kartu CR80 kalayan 2 putus kartu konci leutik. Ngaran produk Customized PVC Die-cut Card RFID 3-up Keytags Material PVC / ABS / PET / PAPER Ukuran 1. ISO CR80 Kartu kiridit standar: 86 * 54 * 0.76mm2. urang gaduh langkung ti 180 moudles anu aya tiasa milih.3. cocog sareng ukuran anjeun. Kandel 0.38 / 0.5 / 06 / 0.76 / 0.84mm Percetakan 1. Pinuh ...