Sistem Pos

  • low price products 80mm Portable thermal printer

    produk harga murah 80mm Printer termal Portabel

    Produk harga murah Cina printer printer termal Portable 80mm
    900 terminal cerdas Android, terminal cash register mobile, terminal POS pinter, terminal pamayaran Android, sakumpulan pembayaran, printer, scanner, kaméra, telepon sora, maca NFC dina hiji terminal POS cerdas seluler, ngagaduhan fungsi ékspansi anu saé, ngadukung China Unicom 3G, WiFi, énkripsi PSAM, pamayaran NFC, scanning kode dua diménsi, pangenal sidik, idéntifikasi

  • 4G/ Wifi/ BT /GPS Smartphone PDA NFC RFID Handheld POS reader

    4G / Wifi / BT / GPS Smartphone PDA NFC RFID Panangan Hand POS

    4G / Wifi / BT / GPS Smartphone PDA NFC RFID Panangan Hand POS
    3503PDA mangrupikeun PDA genggem anu gampang dianggo dumasar kana Android 5.1 OS. Fitur barang ieu nyaéta daya tahan anu saé cocog pikeun industri, lingkungan anu keras. Éta nyayogikeun sababaraha fungsi canggih anu ningkatkeun produktivitas sareng épisiénsi gawé.

  • mobile POS Terminal/ Portable Android Mobile POS with Built-in Printer

    mobile POS Terminal / Portable Android Mobile POS sareng Printer internal

    CXJ900 Android terminal cerdas, terminal cash register mobile, terminal POS pinter, terminal pamayaran Android, sakumpulan pembayaran, printer, scanner, kaméra, telepon sora, maca NFC dina hiji terminal POS cerdas seluler, ngagaduhan fungsi ékspansi anu saé, ngadukung China Unicom 3G, Bluetooth, WiFi, énkripsi PSAM, pamayaran NFC, scanning kode dua diménsi, pangakuan sidik, idéntifikasi

  • low price products 58mm Portable thermal printer

    produk harga murah 58mm Printer termal Portabel

    5804 Printer genggam termal WiFi ayeuna nuju di pasar printer portabel genggem pangleutikna, sambungan Bluetooth WIFI, speed print 80mm / S., printer 203dpi HD. Tiasa maénkeun dina sababaraha basa, kode bar hiji-dimensi, kode dua-dimensi sareng sajabana, anu seueur dianggo dina logistik, pulisi lalu lintas, jasa pos, pengelolaan kota, bako, maca méter, supermarket, baju dll.