Kartu Plastik

  • Custom plastic pvc door disturb hang tag printing High quality customized printed do not disturb pvc door hanger

    Pvc panto palastik custom ngaganggu ngagantung tag percetakan Kualitas tinggi anu dicitak ulah diganggu gantungan panto pvc

    gantungan panto kualitas luhur anu disesuaikan, Desain dicitak khusus anu dicitak, Ukuran sareng bentuk anu Disaluyukeun Bahan PVC / ABS / PS / PET Diménsi 3.98 "2" (101 * 51mm), ketebalan 2mm, 6mm eyelet Sadia Ketebalan 0.2mm / 0.3mm / 0.38mm / 0,5mm / 0.6mm / 0.76mm jsb Percetakan Offset, Sutra layar PMS atanapi Kartu Logam Rengse Glossy / Frosted / Matt Pilihan Anu sayogi 1) Tandatangan Panel Gray / Bodas warna 2) Serial Number Inkjet / UV number 3) Varnish Coating Varnish percetakan atanapi co ...
  • Custom Plastic PVC Magnetic Stripe barcode gift member loyalty Cards printing

    Custom Plastik PVC Magnetic Stripe barkod kado anggota kasatiaan Kartu percetakan

    Bahan: PVC, ABS, PET jsb Ukuran: CR-80, 85.5 * 54 * 0.76mm atanapi Surface khusus: Glossy, Matte, Frosted Stripe Magnetic: hi-co / lo-co Nami produk Kado magnét stripe kartu pvc Material Transparan PVC / Ukuran PVC / ABS / PET Piaraan ISO CR80 Standar: 85.5 * 54 * 0.76mm atanapi sarat sanés Kandel 0.3mm-2mm Percetakan warna lengkep percetakan offset, Percetakan layar sutra, Percetakan Digit, titik UV Sadia karajinan Nomer percetakan termal,, Stripe magnét, Barkod, emas / pérak-stamping panas, panel Tanda tangan ...
  • Custom airlines plastic PVC Luggage Hang bag Tag Travel baggage tag

    Maskapai custom Plastik koper PVC Ngagantung kantong Tag Travel koper tag

      Maskapai custom plastik plastik koper hang kantong tag Travel koper tag Plastik Koper Tag anu sampurna pikeun tas dibawa atanapi dipariksa. Tag koper ieu ogé tiasa dianggo pikeun tag tas golf, nikmat kawinan, tag kantong softball, tag kantong hoki, tag ransel sareng tag kantong anu dipersonalisasi. Prosés nyetak sareng manufaktur tingkat tinggi nyayogikeun tag koper palastik lengkep warna lengkepna anu didamel tina PVC nganggo agul pikeun katahanan sareng kakuatan. Produk Kustomisasi Bagasi Tag Mater ...
  • Custom airlines plastic PVC round circle Luggage Hang bag Tag Travel baggage tag

    Maskapai Custom plastik plastik bunderan bunderan Ngagantung kantong Tag Travel koper tag

    Tag Bagasi Plastik cocog pikeun tas dibawa atanapi dipariksa. Tag koper ieu ogé tiasa dianggo pikeun tag tas golf, nikmat kawinan, tag kantong softball, tag kantong hoki, tag ransel sareng tag kantong anu dipersonalisasi. Prosés nyetak sareng manufaktur tingkat tinggi nyayogikeun tag koper palastik lengkep warna lengkepna anu didamel tina PVC nganggo agul pikeun katahanan sareng kakuatan. Produk Bahan Kustomisasi Bahan Bagasi PVC, PET, PP, ABS jsb Ukuran CR80 85.5 * 54mm atanapi khususkeun Thicknes ...
  • Custom airlines plastic PVC single one card Luggage Hang bag Tag Travel baggage tag

    Maskapai Custom plastik palastik PVC hiji hiji koper Kantong Hang Tag Travel koper tag

    Tag Bagasi Plastik cocog pikeun tas dibawa atanapi dipariksa. Tag koper ieu ogé tiasa dianggo pikeun tag tas golf, nikmat kawinan, tag kantong softball, tag kantong hoki, tag ransel sareng tag kantong anu dipersonalisasi. Prosés nyetak sareng manufaktur tingkat tinggi nyayogikeun tag koper palastik lengkep warna lengkepna anu didamel tina PVC nganggo agul pikeun katahanan sareng kakuatan. Produk Bahan Kustomisasi Bahan Bagasi PVC, PET, PP, ABS jsb Ukuran CR80 85.5 * 54mm atanapi khususkeun Thicknes ...
  • Plastic PVC Key Tag Business gift card Combo Card 3 in1 pvc keyfob

    Plastik kado PVC Key Tag kado Bisnis Kartu Kombo 3 in1 pvc keyfob

    Ukuran: 28.5 * 3 * 54 * mm — pikeun 3 bagian jepret kartu pvc. 85.5 * 54mm + 28.5 * 54mm-pikeun kartu CR80 kalayan 1 putus kartu konci leutik. 85.5 * 54mm + 28.5 * 54mm-pikeun kartu CR80 kalayan 2 putus kartu konci leutik. Ngaran produk Customized PVC Die-cut Card RFID 3-up Keytags Material PVC / ABS / PET / PAPER Ukuran 1. ISO CR80 Kartu kiridit standar: 86 * 54 * 0.76mm2. urang gaduh langkung ti 180 moudles anu aya tiasa milih.3. cocog sareng ukuran anjeun. Kandel 0.38 / 0.5 / 06 / 0.76 / 0.84mm Percetakan 1. Pinuh ...
  • Custom Die-Cut Plastic Combo key fob Card Membership snap off Key Tag

    Custom Die-Cut Plastik Combo konci fob Kaanggotaan Kartu némbak konci Tanda

    Ukuran: 28.5 * 3 * 54 * mm — pikeun 3 bagian jepret kartu pvc. 85.5 * 54mm + 28.5 * 54mm-pikeun kartu CR80 kalayan 1 putus kartu konci leutik. 85.5 * 54mm + 28.5 * 54mm-pikeun kartu CR80 kalayan 2 putus kartu konci leutik. Ngaran produk Disesuaikan Kartu PVC Die-cut RFID 3-up Keytags Bahan PVC / ABS / PET / PAPER Ukuran 1. Kartu kiridit ISO CR80 Standar: 86 * 54 * 0.76mm 2. urang gaduh langkung ti 180 moudles anu aya tiasa milih. 3. cocog sareng ukuran anjeun. Kandel 0.38 / 0,5 / 06 / 0,76 / 0.84mm Percetakan 1. Fu ...
  • Customized cr80 pvc white id card inkjet plastic blank atm cards with magnetic stripe ,Blank Inkjet CR80 30 Mil PVC Cards

    Customized cr80 pvc white id card inkjet plastic blank atm cards with magnetic stripe, Kosong Inkjet CR80 30 Mil Kartu PVC

    1. bodas kartu inkjet pvc kosong, Éta tiasa dicetak langsung, sareng kirang biaya; 2. Beungeut bodas kalayan palapis, sisi ganda tiasa dicitak; 3. Kartu pvc waterproof; 4. Pabrik borongan; 5. Narima OEM & ODM pikeun desain pribadi, kami ngalaman pikeun ieu; 6. Ukuran sayogi: 86 * 54mm / 70 * 100mm / 80 * 110mm / 80 * 120mm / 90 * 140mm / 102 * 145mm jsb Item Inkjet Printable PVC ID Card Type Glossy PVC Card (Matte PVC Card sayogi kanggo nyayogikeun) Ukuran 86 * 54 * 0.80mm (+/- 0.04) / 70 * 100mm / ...
  • Custom printed Plastic pvc Transparent Visiting Business Name Card  printing

    Custom dicitak Plastik pvc Transparan Nganjang Percetakan Kartu Nama Usaha

    Produk: Kartu bisnis Plastik Bahan: Ukuran PVC: 85.5 * 54 * 0.76mm Permukaan: Glossy, matte, Frosted Craft: Stripe magnét, panel tanda tangan, barkod, laser, embossing, jsb Sértipikat: ISO9001, SGS, RoHS, EN71 MOQ: 500pcs Produk Kartu bisnis Plastik Bahan PVC, ABS, PET jsb Ukuran 85.5 * 54mm, 0.38mm, 0.76mm jsb Surface Glossy, matte, frosted Craft Magnetic stripe, signature panel, barkod, laser, embossing, jsb Percetakan CMYK warna lengkep percetakan offset; Sutra printin ...
  • Custom Plastic PVC Blank Magnetic Stripe Cards

    Kartu Plastik Plastik Adat Plastik Kartu Strip

    Bahan: PVC, ABS, PET jsb Ukuran: CR-80, 85.5 * 54 * 0.76mm atanapi Surface khusus: Glossy, Matte, Frosted Stripe Magnetic: hi-co / lo-co Nama produk kartu pvc stripe magnét Material Transparan pvc / PVC / ABS / PET Ukuran ISO CR80 Standar: 85.5 * 54 * 0.76mm atanapi sarat sanés Kandel 0.3mm-2mm Percetakan warna lengkep percetakan offset, Percetakan layar sutra, Percetakan Digit, titik UV Sadia karajinan Nomer percetakan termal,, Garis magnét, barkod , Golden / silver-stamping hot, Signature panel, Seri ...
  • pvc do not disturb door hanger

    pvc tong ngaganggu gantungan panto

    Barang: gantungan panto pvc
    Bahan: PVC, jsb
    Ukuran: ukuran naon waé tiasa disaluyukeun
    Tempat Asalna: Guangdong, Cina (Daratan)