Kertas Rfid Wristband / Gelang

  • Disposable Tyvek RFID Wristbands

    Pakét Tyvek RFID Wristband

    Gelang kertas RFID tiasa janten buktina cai, awét sareng kuat tangguh. Gelang kertas RFID mangrupikeun larutan wristband anu murah & aman, sampurna pikeun acara anu peryogi metode idéntitas anu dasar tapi aman pikeun sababaraha jinis tamu. Gelang kertas RFID ilahar dianggo dina klub wengi, bar sareng pikeun pésta.