Produk séjén

  • Facial Recognition Camera Thermal Time Attendance with Infrared thermometer  temperature MeasurementTemperature Body Face RecognitionTemperature Body Face Recognition

    Kaméra Pangenal Wajah Kaméra Perhatosan Waktos Termal kalayan Pangukuran suhu thermometer Infrabeureum Pangémut Rupa Awak Sémperatur Pangalaman Rupa Awak

                                                Dipasang dina témbok Liang gaya Tampilan 8 inci LCD 1280 * 800 résolusi Sénsor Sénsor Sénsor Imaging Termal sensor suhu infra red Pangukuran suhu Akurasi : ± 0.3 ℃ Ngadeteksi jarak 0.3m ~ 06m Kaméra Sensor tipe 1 / 2.7 "Resolusi COMS 1920 * 1080 Rentang dinamis ≥120dB Fokus épéktip panjangna 4.43mm Aperture 2.0 Widang sudut 72 ° distorsi < 1.5% Android param ...
  • Tripod Turnstiles gate entrance control solution

    Solusi kontrol lawang gerbang Tripod Turnstiles

    Entrance And Exit Gate Card Swipe Entrance Machine Turnstile / People Access Control Tripod Gate Product Parameter Ngaran produk Tripod turnstile Model AX-S001 Ukuran 420 * 330 * 980 mm Panjang leungeun 600 mm (Ukuran normal) Kandelna kasus 1.5 mm di luhur, 1.2 mm Power supply AC 198V ~ 248V 50Hz ± 4%, output: AC24V, DC 12V Flap pembukaan / waktos tutup 0.7 s Suhu operasi -25 ~ + 70 ℃ Kalembaban operasi ≤90% Beurat 35 kg Jangka hirup 10 taun (Henteu habis-habis) Lalu lintas ...
  • Employees Attendance And Time Attendance Machine Face Recognition

    Karyawan Kahirupan Sareng Mesin Kadatangan Waktos Pangenal Wajah

    Karyawan Kahirupan sareng Mesin Kadatangan Waktos Aplikasi Pangenal Wajah: Cocog sareng tempat anu saé, kantor, hotél, sakola, balanja, komunitas atanapi tempat sanés anu peryogi pangenalan wajah otomatis. Fitur: ◆ Integrasi tangkepan wajah, fungsi ngabandingkeun, suhu infra merah ...

  • Non-contact Automatic Thermometer AX-K1

    Non-kontak Otomatis Térmométer AX-K1

    Non-kontak Otomatis Térmométer AX-K1 1. Gambar struktur gambar 2.Spesifikasi 1. Akurasi: ± 0.2 ℃ (34 ~ 45 ℃ , tempatna di lingkungan operasi salami 30minit sateuacan dianggo) 2. Alarm otomatis henteu normal: kedip-kedip + ”Di ”Sora 3. Pangukuran otomatis: ukur jarak 5cm ~ 8cm 4…

  • Temp. Measurement Face Recognition Camera AX-20F

    Temp. Ukuran Kaméra Pangenal Raray AX-20F

    Temp. Ukuran Kaméra Pangenal Raray AX-20F

    1) Pangukuran suhu presisi tinggi Ngukur akurasi: ± 0.3-0.5 ℃, Jarak: 1 méter

    2) Pangukuran suhu real-time Ngukur lilana: < 300ms.

    3) tampilan HD 7 inci, 1024 x 600 LCD anu nunjukkeun bacaan temp.

    4) Siaga Suhu Abnormal ...

  • Tablet Thermal Face Recognition Camera AX-11C

    Tablet Kaméra Pangwanoh Terapi Tablet AX-11C

    Tablet Kaméra Termal sareng Pangenal Wajah sareng Modél Ngukur Suhu No.: Kauntungan AX-11C: 1. Éta tiasa ngukur suhu manusa sareng pangakuan raray sasarengan, ulah aya jalma anu keuna ku jalma, gampang diurus. 2. Pangrojong pikeun mikawanoh jalma asing. 3. Suhu tepat ± 0.3 ℃ 4. Éta tiasa…

  • Temperature Body Face Recognition Scanner Support Card Reader And Fever Alarm

    Suhu Scanner Pangenal Raray Awak Pamaca Kartu Pangrojong Sareng Alarm Demam

    Suhu Scanner Pangakuan Rupa Awak ngadukung Card Reader sareng Demam Alarm AX-07ADeteksi Suhu Dahi 7 inci sareng terminal pangenal Wajah Spesifikasi pikeun deteksi suhu awak hirup sareng pangenalan wajah: (cara instalasi: Lantai nangtung / Gerbang) Sistem Linux Industrial, LCD:…

  • Android Access Control Body Thermal Camera

    Android Access Control Awak Thermal Camera

    Android Access Control Body Thermal Camera Fitur 8-inci IPS tampilan LCD tampilan lengkep. Penampilan kelas industri, desain tahan cai sareng tahan lebu anu stabil sareng dipercaya. Ngarojong 30.000 basis data rai. Tingkat pangakuan perbandingan 1: 1 langkung ti 99,7%, anu 1: Pangakuan ngabandingkeun N…

  • paper hang tags for clothing

    tag hang kertas pikeun papakéan

    • Nami produk: tag pakean kertas
    • Bahan: kertas
    • Anggoan: pikeun papakéan, kolor, sapatu, kantong, topi, cocooan, atanapi anu sanésna
    • MOQ: 2000 PCS
    • Sampel: Sampel gratis sayogi
  • unique paper bookmarks for books

    tetengger kertas unik pikeun buku

    • Ngaran produk: tag tetengger kertas
    • Bahan: kertas
    • Anggo: pikeun hiasan liburan & kado
    • MOQ: 2000 PCS
    • Sampel: Sampel gratis sayogi
  • Paper scratch off phone card

    Kertas ngeruk kartu telepon

    • 1. Bahan: kertas seni
    • 2. Ukuran: 86 * 54mm atanapi ngaropea
    • 3. Kandel: 250-400gsm
  • SLE5542 contact IC card reader&writer

    SLE5542 ngahubungi IC card reader & panulis

    1.SLE5542 kontak IC card reader & panulis 2. Sértipikat: SGS, EN71 3.Lead time: 3days Dimensi 70.0mm (L) x 70.mm (W) x 10.0mm (H) Antarmuka USB 2.0 voltaseuplai pinuh suplai Diatur 5V DC Supply Max ayeuna. 50mA Suhu Operasi 0-50 ° C Frékuénsi Operasi 4 MHz MBTF 500,000 jam Smart Card Interface Support ISO-7816 Kelas A, B sareng C (5V, 3V, 1.8V) Minuhan / Sertifikasi EN 60950 / IEC 60950, EMV 2000 Level 1, PC / SC, CCI ...
12 Teras> >> Halaman 1/2