Pigel nilon Rfid

  • Nylon RFID nfc Wristband

    Nilon RFID nfc Wristband

    Wristband RFID ngagaduhan stabilitas anu hadé, tahan cai, fleksibel, sareng raoseun raoseun. Éta ditawarkeun dina ukuran déwasa, nonoman, sareng murangkalih kalayan chip anu béda. Éta ogé tiasa dilengkepan ku logo anjeun, ogé pilihan tina salah sahiji seueur tawaran warna kami. Gelang RFID urang cocog pikeun klub kaanggotaan taunan, tujuan pas musiman, atanapi klub eksklusif / VIP. Salaku tambahan, urang tiasa ngarobih pigeulang sareng percetakan layar sutra, debossing, sareng embossing.