NFC Token / Koin Tag

  • Security Ntag213 rfid patrol anti-metal coin token nfc tag

    Kaamanan Ntag213 rfid patrol anti-logam koin token nfc tag

    RFID patroll Tag dilaminasi ku PVC atanapi ABS, tanda cai-buktina. Tagna tiasa nganggo tonggong perekat, tag RFID ieu tiasa dipasang dina permukaan non logam. Sareng kusabab téknologi Beungkeutan Langsung urang permukaan bakal langkung rata anu tiasa gaduh kinerja percetakan anu saé. Layar sutra sareng percetakan offset sayogi nalika dipénta. Bahanna tiasa tembus PVC sareng bodas bodas, atanapi ABS. Fitur: 1) .Tahan awét sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu keras. 2). Waterproof. 3). Buktoskeun Uap. 4). Anti ...
  • Custom hard PVC PET RFID sticker on metal ntag213 NFC coin Tag

    Stiker keras PVC PET RFID kustom dina Tag koin logam ntag213 NFC

    RFID patroll Tag dilaminasi ku PVC atanapi ABS, tanda cai-buktina. Tagna tiasa nganggo tonggong perekat, tag RFID ieu tiasa dipasang dina permukaan non logam. Sareng kusabab téknologi Beungkeutan Langsung urang permukaan bakal langkung rata anu tiasa gaduh kinerja percetakan anu saé. Layar sutra sareng percetakan offset sayogi nalika dipénta. Bahanna tiasa tembus PVC sareng bodas bodas, atanapi ABS. Fitur: 1) .Tahan awét sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu keras. 2). Waterproof. 3). Buktoskeun Uap. 4). Anti ...
  • LF 125KHz PVC RFID Coin Tag

    LF 125KHz PVC RFID Koin Tag

    Tag koin RFID didamel tina bahan PVC kualitas luhur sareng chip, gulungan sareng bahan laminasi sanés dina alat produksi anu propésional, stabilitas struktural sareng tahan cai. Tag koin tiasa dipasang salaku bagian éléktronik RFID sacara mandiri ka objék sanés dina peran idéntifikasi nirkabel. Utamana dipaké dina manajemen inventarisasi, manajemén asét, idéntifikasi produk, chip kaulinan, kontrol aksés, logistik, pelacakan, kahadiran rapat, biometrik, idéntifikasi barang, industri ...