Produk NFC

  • RFID MIFARE Classic 1K NFC Key fobs

    RFID MIFARE klasik 1K NFC Key fobs

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • Ntag215 NFC Key fobs

    Ntag215 NFC Key fobs

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • Ntag213 NFC Key tags

    Ntag213 NFC Konci konci

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • NFC Key fobs

    NFC Key fobs

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • RFID HANG Epoxy nfc PET tag

    RFID HANG Epoxy nfc PET tag

    Aplikasi Produk Tag RFID Epoxy:

    • HANJUNGAN HANAN RFID NFC Dog Tag kanggo Pelacakan Piaraan.
    • NFC Tag for Pets, dilengkepan QR sareng chip NFC. Éta tiasa ngajagi Piaraan anjeun bisi kaleungitan. Cocog sareng sadaya telepon pinter.
    • Upami ingon-ingonna leungit, jalma anu mendakanana bakal tiasa nyeken QR atanapi anjing anjing NFC nganggo smartphone. Langsung, anu ngagaduhan piaraan bakal dikirim email kalayan koordinat geografis (upami dikomunikasikan).
  • NTAG 213 Epoxy nfc tag For Dogs

    NTAG 213 Epoxy nfc tag Kanggo Anjing

    Aplikasi Produk Tag RFID Epoxy:

    • HANJUNGAN HANAN RFID NFC Dog Tag kanggo Pelacakan Piaraan.
    • NFC Tag for Pets, dilengkepan QR sareng chip NFC. Éta tiasa ngajagi Piaraan anjeun bisi kaleungitan. Cocog sareng sadaya telepon pinter.
    • Upami ingon-ingonna leungit, jalma anu mendakanana bakal tiasa nyeken QR atanapi anjing anjing NFC nganggo smartphone. Langsung, anu ngagaduhan piaraan bakal dikirim email kalayan koordinat geografis (upami dikomunikasikan).
  • Ntag213 NFC Hang Tags Epoxy

    Ntag213 NFC Hang Tags Epoxy

    tahan cai nfc tag epoxy keyfob

    Ciri-cirina
    1, anti cai, tahan beueus, tahan shock, suhu luhur
    2, penampilanana leutik sareng indah, tékstur na lemes sareng fleksibel, raoseun pikeun dipakena
    3, henteu-toksik, henteu ngairitasi kulit
    Kisaran aplikasi:
    Digunakeun sacara lega pikeun mayar beus, kontrol aksés masarakat, oténtikasi idéntitas, manajemén tempat parkir, manajemén kahadiran, pamayaran kartu, panyiri produk, jst.

  • NFC Keyfob Epoxy tag

    NFC Keyfob Epoxy tag

    tahan cai nfc tag epoxy keyfob

    Ciri-cirina
    1, anti cai, tahan beueus, tahan shock, suhu luhur
    2, penampilanana leutik sareng indah, tékstur na lemes sareng fleksibel, raoseun pikeun dipakena
    3, henteu-toksik, henteu ngairitasi kulit
    Kisaran aplikasi:
    Digunakeun sacara lega pikeun mayar beus, kontrol aksés masarakat, oténtikasi idéntitas, manajemén tempat parkir, manajemén kahadiran, pamayaran kartu, panyiri produk, jst.

  • Custom Waterproof hard PVC PET RFID sticker on metal NFC coin Tag

    Custom tahan cai Hard sticker PVC PET RFID dina logam NFC koin Tag

    Nami produk dina bahan logam NFC koin Tag Surface bahan nyerep bahan, ferit, Kertas dilapis, PVC, PET Piaraan 10 * 10/18 * 18/45 * 76/35 * 35/50 * 50mm atanapi HF Frékuénsi khusus: 13.56Mhz Protokol ISO 14443A , ISO 15693 Chips 1. MIFARE Classic® 1K, MIFARE Classic® EV1 1K, MIFARE Classic® 4K MIFARE sareng MIFARE Classic mangrupikeun mérek mérek NXP BV anu didaptarkeun sareng dianggo lisénsi.2 MIFARE Plus® S 1K, MIFARE Plus® S 1K SE, MIFARE Plus® S 2K / S 4K, MIFARE Plus® X 2K / X 4K , MIFARE Plus® EV ...
  • Security Ntag213 rfid patrol anti-metal coin token nfc tag

    Kaamanan Ntag213 rfid patrol anti-logam koin token nfc tag

    RFID patroll Tag dilaminasi ku PVC atanapi ABS, tanda cai-buktina. Tagna tiasa nganggo tonggong perekat, tag RFID ieu tiasa dipasang dina permukaan non logam. Sareng kusabab téknologi Beungkeutan Langsung urang permukaan bakal langkung rata anu tiasa gaduh kinerja percetakan anu saé. Layar sutra sareng percetakan offset sayogi nalika dipénta. Bahanna tiasa tembus PVC sareng bodas bodas, atanapi ABS. Fitur: 1) .Tahan awét sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu keras. 2). Waterproof. 3). Buktoskeun Uap. 4). Anti ...
  • Custom hard PVC PET RFID sticker on metal ntag213 NFC coin Tag

    Stiker keras PVC PET RFID kustom dina Tag koin logam ntag213 NFC

    RFID patroll Tag dilaminasi ku PVC atanapi ABS, tanda cai-buktina. Tagna tiasa nganggo tonggong perekat, tag RFID ieu tiasa dipasang dina permukaan non logam. Sareng kusabab téknologi Beungkeutan Langsung urang permukaan bakal langkung rata anu tiasa gaduh kinerja percetakan anu saé. Layar sutra sareng percetakan offset sayogi nalika dipénta. Bahanna tiasa tembus PVC sareng bodas bodas, atanapi ABS. Fitur: 1) .Tahan awét sareng tiasa dianggo dina lingkungan anu keras. 2). Waterproof. 3). Buktoskeun Uap. 4). Anti ...
  • Roll blank nfc tag Circle NTAG213 dia25 mm NFC Sticker

    Gulung kosong nfc tag Circle NTAG213 dia25 mm NFC Sticker

    Perekat, Aluminium, IC, Kertas, PET, Silicone Paper Liner ISO 14443 Type A, NFC Forum - Tipe 2 SGS anu disatujuan Ukuran tiasa ngalakukeun Dia25mm, dia30mm, dia38mm jsb Chip Pilihan ISO14443A MIFARE Classic® 1K, MIFARE Classic ® 4K MIFARE® Mini MIFARE Ultralight ®, MIFARE Ultralight ® EV1, MIFARE Ultralight® C NTAG213 / NTAG215 / NTAG216 MIFARE ® DESFire ® EV1 (2K / 4K / 8K) MIFARE ® DESFire® EV2 (2K / 4K / 8K) MIFARE Plus® (2K / 4K) Topaz 512 Perhatosan: MIFARE sareng MIFARE klasik mangrupikeun mérék dagang ...
12 Teras> >> Halaman 1/2