NFC Key Fobs

  • RFID MIFARE Classic 1K NFC Key fobs

    RFID MIFARE klasik 1K NFC Key fobs

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • Ntag215 NFC Key fobs

    Ntag215 NFC Key fobs

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • Ntag213 NFC Key tags

    Ntag213 NFC Konci konci

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.

  • NFC Key fobs

    NFC Key fobs

    Pamakéan

    Kusabab NFC Keyfob kami anu paling populér didamel tina bahan tahan cai sareng ngadukung suhu antara -25 ° C sareng 70 ° C, éta cocog pisan pikeun panggunaan luar. Misalna éta tiasa dianggo pikeun ngendalikeun aksés dina situs konstruksi atanapi nyatet waktos damel karyawan di luar ruangan. Chipset keyfob ieu fungsina saé sareng sadaya telepon pinter NFC anu umum.