NFC Inlay

  • round 13.56mhz aluminum antenna nfc dry inlay

    buleud 13.56mhz anteneu aluminium nfc inlay garing

    buleud 13.56mhz anteneu aluminium nfc garing inlay Spesifikasi 1. Modél Chip: Sadaya chip sayogi 2. Frékuénsi: 13.56MHz 3. Memori: 512 ~ 32k Bit 4. Protokol: ISO14443A 5. Bahan dasar: PET 6. Bahan anténeu: foil Aluminium 7. Ukuran anténeu: 26 * 12mm, 22mm Dia, 32 * 32mm, 37 * 22mm, 45 * 45mm, 76 * 45mm, atanapi sakumaha paménta 8. Suhu damel: -25 ° C ~ + 60 ° C 9. Suhu Toko: -40 ° Cto + 70 ° C 10. Maca / Nulis Daya Tahanan:> 100,000 waktos 11. Kisaran Bacaan: 3-10cm 12. Sértipikat: ISO9001: 2000, SGS P ...
  • Square 13.56Mhz HF RFID Dry Inlay

    Pasagi 13.56Mhz HF RFID Inlay garing

    Perusahaan kami nyayogikeun inlay garing, inlay baseuh, sareng jinis-jinis ukuran labél perekat kertas. Tag kertas perekat ngagaduhan permén karét deui (damel tina inlay baseuh), kertas RFID tag teu ngagaduhan permén karét deui (damel tina inlay garing). Kami gaduh téknologi desain anténeu HF / UHF, set pinuh ku garis produksi labél otomatis, sareng urang tiasa ngarancang anténeu UHF pikeun palanggan upami mayar, sareng nganggo kertas / PET / PVC / ABS / napel pikeun ngadamel tag RFID gulung atanapi tag RFID tunggal Numutkeun sarat konsumén. Spésifikasi: ...
  • round 13.65mhz HF RFID wet inlay

    buleud 13.65mhz HF RFID inlay baseuh

    Perusahaan kami nyayogikeun inlay garing, inlay baseuh, sareng jinis-jinis ukuran labél perekat kertas. Tag kertas perekat ngagaduhan permén karét deui (damel tina inlay baseuh), kertas RFID tag teu ngagaduhan permén karét deui (damel tina inlay garing). Aya inlay 13.65mhz HF RFID sareng inlay 860-960mhz UHF RFID. Wilujeng konsultasi. Gambar produk buleud 13.65mhz HF RFID inlay baseuh Spesifikasi: Item HF RFID inlay baseuh Bahan PET, Aluminium foil etching antena Frékuénsi 13.65mhz Chip Sadaya chip sayogi ...