NFC Epoxy Tags

  • RFID HANG Epoxy nfc PET tag

    RFID HANG Epoxy nfc PET tag

    Aplikasi Produk Tag RFID Epoxy:

    • HANJUNGAN HANAN RFID NFC Dog Tag kanggo Pelacakan Piaraan.
    • NFC Tag for Pets, dilengkepan QR sareng chip NFC. Éta tiasa ngajagi Piaraan anjeun bisi kaleungitan. Cocog sareng sadaya telepon pinter.
    • Upami ingon-ingonna leungit, jalma anu mendakanana bakal tiasa nyeken QR atanapi anjing anjing NFC nganggo smartphone. Langsung, anu ngagaduhan piaraan bakal dikirim email kalayan koordinat geografis (upami dikomunikasikan).
  • NTAG 213 Epoxy nfc tag For Dogs

    NTAG 213 Epoxy nfc tag Kanggo Anjing

    Aplikasi Produk Tag RFID Epoxy:

    • HANJUNGAN HANAN RFID NFC Dog Tag kanggo Pelacakan Piaraan.
    • NFC Tag for Pets, dilengkepan QR sareng chip NFC. Éta tiasa ngajagi Piaraan anjeun bisi kaleungitan. Cocog sareng sadaya telepon pinter.
    • Upami ingon-ingonna leungit, jalma anu mendakanana bakal tiasa nyeken QR atanapi anjing anjing NFC nganggo smartphone. Langsung, anu ngagaduhan piaraan bakal dikirim email kalayan koordinat geografis (upami dikomunikasikan).
  • Ntag213 NFC Hang Tags Epoxy

    Ntag213 NFC Hang Tags Epoxy

    tahan cai nfc tag epoxy keyfob

    Ciri-cirina
    1, anti cai, tahan beueus, tahan shock, suhu luhur
    2, penampilanana leutik sareng indah, tékstur na lemes sareng fleksibel, raoseun pikeun dipakena
    3, henteu-toksik, henteu ngairitasi kulit
    Kisaran aplikasi:
    Digunakeun sacara lega pikeun mayar beus, kontrol aksés masarakat, oténtikasi idéntitas, manajemén tempat parkir, manajemén kahadiran, pamayaran kartu, panyiri produk, jst.

  • NFC Keyfob Epoxy tag

    NFC Keyfob Epoxy tag

    tahan cai nfc tag epoxy keyfob

    Ciri-cirina
    1, anti cai, tahan beueus, tahan shock, suhu luhur
    2, penampilanana leutik sareng indah, tékstur na lemes sareng fleksibel, raoseun pikeun dipakena
    3, henteu-toksik, henteu ngairitasi kulit
    Kisaran aplikasi:
    Digunakeun sacara lega pikeun mayar beus, kontrol aksés masarakat, oténtikasi idéntitas, manajemén tempat parkir, manajemén kahadiran, pamayaran kartu, panyiri produk, jst.