Naon kaunggulan tag RFID

Tag éléktronik RFID mangrupikeun téknologi idéntifikasi otomatis sanés kontak. Éta nganggo sinyal frékuénsi radio pikeun ngaidéntifikasi obyék sasaran sareng kéngingkeun data anu aya hubunganana. Pagawéan idéntifikasi henteu ngabutuhkeun campur tangan manusa. Salaku vérsi nirkabel tina barkod, téknologi RFID ngagaduhan panyalindungan tahan cai sareng antimagétik yén barkod henteu, tahan suhu tinggi, umur panjang, panjang bacaan anu ageung, data dina labél tiasa énkripsi, kapasitas data panyimpenan langkung ageung, sareng inpormasi panyimpenan tiasa dirobih kalayan gampang. Kaunggulan tag RFID nyaéta sapertos kieu:

1. Éling scanning gancang
Identipikasi tag éléktronik RFID akurat, jarak pangakuan fleksibel, sareng sababaraha tag tiasa dikenal sareng dibaca dina waktos anu sami. Dina hal henteu aya objék anu nutupan, tag RFID tiasa ngalaksanakeun komunikasi anu nembus sareng maca tanpa hambatan.

2. Kapasitas memori data anu ageung
Kapasitas ageung tag éléktronik RFID nyaéta MegaBytes. Di pikahareupeun, jumlah inpormasi data anu kedah diangkut objék bakal teras-terasan ningkat, sareng kamekaran kapasitas data operator memori ogé teras-teras ngembang numutkeun kabutuhan pasar anu saluyu, sareng ayeuna nuju tren luhur anu stabil. Prospékna lumayan.

3. Kamampuan anti-polusi sareng daya tahan
Tag RFID tahan pisan kana zat sapertos cai, minyak sareng bahan kimia. Salaku tambahan, tag RFID nyimpen data dina kiripik, janten sacara efektif tiasa nyingkahan karusakan sareng nyababkeun leungitna data.

4. Tiasa dianggo deui
Tag éléktronik RFID ngagaduhan fungsi nambihan sababaraha kali, ngarobih, sareng mupus data anu disimpen dina tag RFID, anu ngagampangkeun ngagantian sareng ngapdet inpormasi.

5. Ukuran leutik sareng bentuk anu dirobih
Tag éléktronik RFID henteu diwatesan ku bentuk atanapi ukuran, janten teu kedah cocog sareng kualitas ngalereskeun sareng nyetak kertas pikeun akurasi maca. Salaku tambahan, tag RFID ogé ngembangkeun nuju miniaturisasi sareng diversifikasi kanggo dilarapkeun ka produk anu langkung béda.

6. Kaamanan
Tag éléktronik RFID mawa inpormasi éléktronik, sareng eusi data dijagaan ku kecap akses, anu aman pisan. Eusina henteu gampang ditempa, dirobih, atanapi dipaling.
Sanaos tag tradisional ogé seueur dianggo, sababaraha perusahaan parantos ngalih kana tag RFID. Naha éta tina sudut pandang kapasitas neundeun atanapi kaamanan sareng kepraktisan, éta langkung awét tibatan labél tradisional, sareng khusus cocog pikeun aplikasi di daérah anu labélna nungtut pisan.


Waktos Post: Apr-30-2020