Naon kaunggulan labél éléktronik NFC

Label rak éléktronik NFC lumaku pikeun Wal-Mart, China Resources Vanguard, Rainbow, sababaraha toko ageung sareng gudang ageung. Kusabab toko sareng gudang ieu seueurna nyimpen bahan, sarat manajemén ketat sareng rumit. Hayu urang nyandak conto pikeun ngagambarkeun yén inpormasi sareng harga komoditi di toko-toko skala ageung robih unggal dinten. Éta bakal pisan nyéépkeun tanaga tanaga sareng sumber daya matérial nalika ngarobih inpormasi komoditi. Dina waktos anu sami, aya kamungkinan luhur pikeun ngalakukeun kasalahan. Pikeun toko anu saluyu sareng jaman, éta mangrupikeun kalemahan fatal pikeun padagang pikeun ngalakukeun kasalahan dina harga produk sareng inpormasi. Label rak éléktronik NFC lengkep ngabéréskeun masalah ieu. Kusabab label rak éléktronik NFC dikirim ku telepon sélulér kana data anu saluyu sareng harga produk anu dirobih ka unggal label rak éléktronik NFC anu saluyu, salami ngusap telepon sélulér, inpormasina tiasa dirobih dina 15 detik.

Label rak éléktronik NFC dibandingkeun sareng tag harga kertas

Dibandingkeun sareng tag harga kertas tradisional, labél rak éléktronik NFC teras-terasan tiasa ngarobih sareng ngarobih ragam produk sareng inpormasi produk, nyingkahan waktos manajemén anu panjang, prosés palaksanaan rumit, biaya tinggi bahan habis pakai, Tag harga rawan kasalahan sareng kerugian anu sanés. Label rak éléktronik NFC henteu ngan ukur méréskeun kakirangan anu disababkeun ku tag harga kertas pikeun manajemén komoditi, tapi ogé ningkatkeun jasa supermarket sareng toko ranté. Baheula, nalika urang angkat ka supermarket kanggo mésér barang, urang kedah ati-ati maca harga sareng barkod barangna, bahkan panginten henteu mendakanana. Tag harga nyababkeun pamésér anu teu pikaresepeun sareng bédana harga dina prosés mésér, anu ngirangan kualitas jasa di toko. Ieu tiasa direngsekeun sacara lengkep ku labél rak éléktronik NFC. NFC tiasa ngabéjaan ka administrator ku jaringan, SMS, email, sareng sajabana pikeun ngarobih inpormasi sareng harga barang dina waktosna, anu henteu ngan ukur ningkatkeun kualitas jasa tapi ogé ngirangan kasusah manajemén sareng ngahindaran kasalahan anu teu perlu.

Naon bedana labél rak éléktronik NFC tina gabungan kartu pinter sareng labél éléktronik dina pasaran

Label rak éléktronik dina pasaran nyaéta pikeun ngarobih data sareng harga komoditas ngalangkungan komputer, sareng labél éléktronik NFC tina kartu pinter gabungan mangrupikeun produk sareng harga anu langkung saé ngalangkung sisi telepon sélulér, anu mangrupikeun bédana pangageungna antara dua . Waktu ngaganti data labél rak éléktronik NFC tina kartu pinter gabungan nyaéta 15an, sareng labél éléktronik pasar butuh 30-an. United Smart Card ngahususkeun kana pamekaran sareng operasi data éléktronik rak NFC APP; teu kedah aya manajer pikeun nyandak telepon sélulér pikeun ngatur data komoditi, asalkeun telepon sélulér manajerna ngagaduhan fungsi NFC tiasa dioperasikeun.


Waktos Post: Apr-30-2020