Bubuka tag cuci RFID

Labél binatu didamel tina bahan PPS anu kawilang stabil sareng merenah. Bahan ieu mangrupikeun plastik rékayasa résin kristalin tinggi-kaku sareng struktur anu stabil. Éta ngagaduhan kaunggulan résistansi suhu luhur, kinerja insulasi anu saé, résistansi kimia, non-toksisitas, tahan seuneu sareng kaunggulan anu sanés. loba dipaké.

ntroduksi kana tag cuci RFID
Tag cuci RFID sateuacanna umumna didamel tina bahan silikon, ogé katelah tag cuci silikon RFID. Engké, kusabab masalah kualitas labél cuci silikon, tangtosna, sanés aya masalah kualitas dina produksi, tapi labél cuci silikon éta sorangan bakal ngalaman ragrag serius nalika dianggo, sareng laju induksi lambat nyerah produksi. Ayeuna, labél binatu didamel tina bahan PPS anu kawilang stabil sareng merenah. Bahan ieu mangrupikeun plastik rékayasa résin kristalin résisténsi stabil sacara struktural, anu ngagaduhan kaunggulan résistansi suhu luhur, kinerja insulasi anu saé, résistansi kimia, henteu-toksik, tahan seuneu, jsb anu seueur dianggo.

Kisaran aplikasi tag cuci RFID
Dipaké dina lingkungan suhu luhur sapertos idéntifikasi binatu binatu. Éta ngagaduhan ciri tahan cai, tahan lebu, anti korosi, tahan suhu luhur / handap, sareng sajabana éta henteu ngan ukur sampurna dina aplikasi binatu, tapi ogé seueur dianggo di seueur lingkungan anu kasar tina sistem kontrol prosés industri sareng manajemén otomatisasi. "," Tekanan-tahan "," tahan panas "," losion tahan alkali "sareng fitur produk sanés, pikeun mastikeun panggunaan rupa-rupa kaayaan lingkungan, daya tahan anu luhur pisan tiasa ngajantenkeun langkung ti 200 siklus pangumbahan. Aya seueur aplikasi labél éléktronik sanés sapertos idéntifikasi pangropéa mesin mobil, pelacakan bahan baku kimia sareng sajabina.

Lingkungan panggunaan tag RFID
Tag cuci RFID tiasa dianggo dina produk mékanis anu kaku sareng awét; produk listrik meryogikeun résistansi panas sareng tahan seuneu; sareng ogé dina alat kimia anu ngabutuhkeun résistansi korosi. Utamana dina kaayaan suhu luhur, kalembaban anu luhur sareng frékuénsi luhur, éta tetep ngagaduhan sipat listrik anu hadé. Modél utiliti tiasa dilarapkeun dina waktos lingkungan anu keras dina suhu luhur, kalembaban anu luhur, résistansi maké sareng résistansi korosi.


Waktos Post: Apr-30-2020