Warta

  • Bahan Naon anu Paling Cocog pikeun Papan Nama Logam?

    Aluminium Tina sadaya-sadaya bahan anu aya gunana, aluminium panginten dianggap nomer hiji. Kusabab éta awét pisan sareng enteng, éta parantos dianggo pikeun ngadamel sadayana tina kaléng soda dugi ka bagéan pesawat. Untungna, atribut anu sami ieu ngajantenkeun pilihan anu hadé pikeun nameplates khusus sapertos urang ...
    Maca deui
  • RFID pet management system

    Sistem manajemén piaraan RFID

    Sistem manajemén pangabisa pelacak RFID anu cerdas nganggo téknologi RFID ngarah pikeun ngahijikeun chip radio piaraan idéntifikasi radio RFID, pamaca chip genggam sareng sistem manajemén piaraan kana hiji-hiji ku parangkat lunak, sadar manajemén pangabisa tilas anu paling praktis dugi ka ayeuna. Sistem ieu mangrupikeun ...
    Maca deui
  • RFID asset management system

    Sistem manajemén aset RFID

    Manajemén asét tetep mangrupikeun tugas anu penting pisan pikeun unggal perusahaan. Manajemén asét anu saé tiasa sacara akurat ngagambarkeun hasil bisnis sareng kinerja perusahaan sareng nyayogikeun dasar pikeun ngaevaluasi padamelan kader salami masa jabatan. Upami teu kitu, manajemén anu goréng bakal ngahasilkeun produksi m ...
    Maca deui
  • NFC on duty patrol tag

    NFC dina tag tugas patroli

    Sistem patroli NFC berbasis APP didasarkeun kana téknologi NFC sareng jaringan operator, sareng ngadopsi desain struktur kabuka sareng prinsip desain fungsi modular pikeun ngawujudkeun integrasi pendaptaran tag NFC, kumpulan data, entri eusi, unggah data kartu sacara real-time, catetan manajemén, Query sta ...
    Maca deui
  • Introduction to RFID laundry tags

    Bubuka tag cuci RFID

    Labél binatu didamel tina bahan PPS anu kawilang stabil sareng merenah. Bahan ieu mangrupikeun plastik rékayasa résin kristalin tinggi-kaku sareng struktur anu stabil. Éta ngagaduhan kaunggulan résistansi suhu luhur, kinerja insulasi anu saé, résistansi kimia, non-karacunan, seuneu réta ...
    Maca deui
  • What are the advantages of RFID tags

    Naon kaunggulan tag RFID

    Tag éléktronik RFID mangrupikeun téknologi idéntifikasi otomatis sanés kontak. Éta nganggo sinyal frékuénsi radio pikeun ngaidéntifikasi obyék sasaran sareng kéngingkeun data anu aya hubunganana. Pagawéan idéntifikasi henteu ngabutuhkeun campur tangan manusa. Salaku vérsi nirkabel tina barkod, téknologi RFID gaduh tahan cai sareng anti ...
    Maca deui
  • RFID technology used in railway transportation logistics industry

    Téknologi RFID anu digunakeun dina industri logistik transportasi karéta

    Logistik ranté tiis tradisional sareng monitor logistik gudang henteu lengkep transparan, sareng anu ngirim sareng panyayogi jasa logistik pihak katilu gaduh kapercayaan silih handap. Suhu ultra-rendah angkutan didamel dina kulkas, logistik gudang, léngkah pangiriman, nganggo RFID temperat ...
    Maca deui
  • What are the advantages of NFC electronic shelf labels

    Naon kaunggulan labél éléktronik NFC

    Label rak éléktronik NFC lumaku pikeun Wal-Mart, China Resources Vanguard, Rainbow, sababaraha toko ageung sareng gudang ageung. Kusabab toko sareng gudang ieu seueurna nyimpen bahan, sarat manajemén ketat sareng rumit. Hayu urang nyandak conto pikeun ngagambarkeun yén ...
    Maca deui