Mesin Mpos

  • Mini bluetooth pos ATM EMV credit card payment QPOS mPOS machine

    Mini Bluetooth pos ATM EMV kartu kiridit pamayaran mesin QPOS mPOS

    POS VM30 mobile mangrupikeun terminal pembayaran saukuran saku enteng anu tiasa dipasangkeun sareng alat pinter naon waé ku Bluetooth sareng dirobih janten solusi pembayaran sélulér. Éta dilengkepan prosésor kinerja tinggi, mémori kapasitas ageung, 4 baris Téks nunjukkeun yén éta nyumponan kabutuhan aplikasi mobile. Batré kapasitas ageung, konsumsi kakuatan ultra-low, Waktu sayaga panjang pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.
  • Mini bluetooth pos ATM EMV credit card payment QPOS mPOS machine

    Mini Bluetooth pos ATM EMV kartu kiridit pamayaran mesin QPOS mPOS

    POS VM30 mobile mangrupikeun terminal pembayaran saukuran saku enteng anu tiasa dipasangkeun sareng alat pinter naon waé ku Bluetooth sareng dirobih janten solusi pembayaran sélulér. Éta dilengkepan prosésor kinerja tinggi, mémori kapasitas ageung, 4 baris Téks nunjukkeun yén éta nyumponan kabutuhan aplikasi mobile. Batré kapasitas ageung, konsumsi kakuatan ultra-low, Waktu sayaga panjang pikeun nyumponan kabutuhan pangguna.