Mobile NFC Reader Panulis

  • AMR220-C1 Secure Bluetooth nfc mPOS Reader

    AMR220-C1 Aman Bluetooth nfc mPOS Reader

    AMR220-C1 ACS Secure Bluetooth® mPOS Reader ngadukung kartu pinter ISO 7816 Kelas A, B, sareng C (5 V, 3 V, sareng 1.8 V), kalebet kartu microprocessor kalayan protokol T = 0 sareng T = 1, ISO 14443 Tipe kartu A sareng B pinter, MIFARE®, FeliCa, sareng kaseueuran tag sareng alat NFC anu cocog sareng standar ISO 18092. Utamana dirancang pikeun minuhan standar pamayaran sareng kaamanan utama, sapertos Mastercard® Contactless, Visa® Contactless, EMV ™ Level 1 & Level 2. Éta nyaéta Apple Pay® sareng Android Pay ™ -sudah.

  • ACR1255U-J1 Reader

    ACR1255U-J1 Pamiarsa

    ACR1255U-J1 ACS Secure Bluetooth® NFC Reader dirancang pikeun mempermudah aplikasi kartu pinter sareng aplikasi NFC. Éta ngagabungkeun téknologi contactless 13.56 MHz pang anyarna sareng konektipitas Bluetooth®.

    ACR1255U-J1 ngadukung kartu pinter ISO 14443 Type A sareng B, MIFARE®, FeliCa®, sareng kaseueuran tag NFC sareng alat anu cocog sareng standar ISO 18092. Hal ieu ngajantenkeun ACR1255U-J1 idéal pikeun rupa-rupa solusi, sapertos verifikasi bebas tangan pikeun kontrol aksés fisik sareng logis, sareng pelacak inventaris. ACR1255U-J1 ngagaduhan dua antar muka: Bluetooth (ogé katelah Bluetooth Low Energy atanapi BLE) pikeun pasangan sareng alat sélulér, sareng USB Full Speed ​​kanggo operasi anu aya hubunganana sareng PC. Salaku tambahan, éta tiasa maca / nyerat kalayan gancang nepi ka 424 Kbps pikeun kartu pinter henteu kontak sareng aksés alat NFC.

  • ACR35 NFC Mobile Mate Card Reader

    ACR35 NFC Mobile Mate Card Reader

    ACR35 NFC MobileMate Card Reader mangrupikeun alat sampurna anu tiasa anjeun anggo ku alat sélulér anjeun. Ngagabungkeun dua téknologi kartu jadi hiji, éta nyayogikeun kalenturan na pikeun nganggo kartu belang magnét sareng kartu pinter tanpa biaya tambahan.