Kontakt NFC Reader Panulis

  • RFID Card Mifare Reader

    RFID Kartu Mifare Reader

    Protokol: ISO 14443 Type A Chips: Mifare 1k, Mifare 4k, Mifare Ultralight C, NTAG203, jsb. Frékuénsi HF : Fitur 13.56MHZ 1. Hindarkeun kasalahan input manual 2. Ngahémat waktos anjeun kalayan langkung merenah sareng éfisién 3. Bébas masang supir, cocog sareng Windows98 / 2000 / XP 4. Kakuatan dina USB Spésifikasi 1. Dukung Kartu Frékuénsi 13.56Mhz 2 5- 10cm Jarak Maca Deukeutna 3. USB standar pikeun Antarmuka Komunikasi PC 4. Kakuatan USB 5. -10 dugi ka 70 C Suhu sekitar 6. Kirang 100mA Ayeuna damel 7 ...
  • ACR1281U-C1 rfid  smart card nfc reader writer

    ACR1281U-C1 rfid kartu pinter nfc panulis maca

    ACR1281U-C1 DualBoost II mangrupikeun generasi kadua ACS's ACR128 DualBoost Reader. Mangrupikeun pamiarsa antar muka anu tiasa ngaksés kontak sareng kartu pinter anu teu aya hubunganana sareng standar ISO 7816 sareng ISO 14443. ACR1281U-C1 DualBoost II ngamungkinkeun saurang pikeun ngahijikeun aplikasi anu misah sareng mandiri pikeun konéksi kontak sareng kontak kana hiji alat sareng hiji kartu. Éta tiasa dianggo pikeun transaksi online kanggo ngabéréskeun pembayaran kalayan aman nganggo kartu kiridit, sareng éta ogé tiasa dianggo pikeun nambihan kartu tanpa kontak dina sistem pengumpulan ongkos otomatis. Éta nyayogikeun pelengkap anu sampurna pikeun konsep kartu sadaya-dina-hiji anu ngagabungkeun seueur jinis aplikasi kartu pinter dina ngan hiji kartu.

  • ACR1281S-C1 rfid  smart card nfc reader writer

    ACR1281S-C1 rfid kartu pinter nfc panulis maca

    ACR1281S-C1 DualBoost II mangrupikeun pamiarsa antar muka anu tiasa ngaksés kontak sareng kartu pinter anu teu tiasa kontak sareng standar ISO 7816 sareng ISO 14443. ACR1281S-C1 DualBoost II ngamungkinkeun saurang pikeun ngahijikeun aplikasi anu misah sareng mandiri pikeun konéksi kontak sareng kontak dina hiji alat sareng hiji kartu. Éta tiasa dianggo pikeun perbankan atanapi e-commerce kanggo ngabéréskeun pamayaran atanapi transaksi sanés anu aman nganggo kartu kiridit, sareng éta pikeun verifikasi kartu contactless kanggo nyayogikeun aksés ka daérah khusus atanapi workstation. Éta nyayogikeun pelengkap anu sampurna pikeun konsep kartu sadaya-dina-hiji anu ngagabungkeun seueur jinis aplikasi kartu pinter dina ngan hiji kartu.

  • ACR1251U USB contactless nfc reader writer

    ACR1251U USB contactless nfc maca panulis

    ACR1251U USB NFC Reader II nawiskeun fitur-fitur canggih sapertos upgradeability firmware, slot SAM (Secure Access Module), sareng dukungan kanggo tag sareng alat NFC. Éta cocog pikeun aplikasi tanpa kontak sareng fungsi kaamanan anu ditambihkeun. Ngaliwatan SAM, diversifikasi konci sareng silih oténtikasi dimungkinkeun, ngawatesan paparan konci sareng ngawatesan kamungkinan konci dipaling. Ieu nyayogikeun tingkat kaamanan anu luhur dina operasi tanpa kontak.

  • ACR1222L VisualVantage USB NFC Reader with LCD

    ACR1222L VisualVantage USB NFC Reader kalayan LCD

    ACR1222L mangrupikeun LCD-dilengkepan PC-Linked NFC Contactless Reader kalayan USB salaku panganteur host na. Éta dikembangkeun dumasar téknologi 13.56 MHz RFID sareng standar ISO / IEC 18092. ACR1222L tiasa ngadukung kartu ISO14443 Type A sareng B, MIFARE, FeliCa sareng sadaya 4 jinis tag NFC.

  • ACR123U contactless bus nfc Reader

    ACR123U contactless bus nfc Reader

    ACR123U mangrupikeun pérsi USB tina ACR123S, pamaca tanpa kontak anu hemat, fleksibel sareng calakan. Éta tiasa diintegrasikeun kana terminal anu aya (Point-of-Sale) atanapi register kas, pikeun nawiskeun genah sistem pamayaran tanpa kas. ACR123U nyepetkeun gerak dina konter kas, ku ngamungkinkeun para nasabah ngalengkepan pamayaran ku ngan ukur ngetok kartu na.

  • ACR123S contactless bus nfc Reader

    ACR123S contactless bus nfc Reader

    ACR123S Intelligent Contactless Reader mangrupikeun pamaca anu teu épéktip, fleksibel sareng calakan anu tiasa diintegrasikeun ka terminal POS (Point-of-Sale) anu aya atanapi register kas pikeun ngaktipkeun sistem pembayaran anu teu aya artos. Dimekarkeun dumasar kana téknologi 13.56 MHz contactless (RFID), éta ngadukung kartu kontak tanpa kontak nuturkeun standar ISO 14443-4.

  • ACR122U NFC Reader

    ACR122U NFC Reader

    ACR122U NFC Reader mangrupikeun pamaca / panulis kartu pinter anu teu aya hubunganana sareng PC anu dikembangkeun dumasar kana 13.56 MHz Contactless (RFID) Technology. Patuh kana standar ISO / IEC18092 pikeun Near Field Communication (NFC), éta ngadukung henteu ngan ukur kartu MIFARE® sareng ISO 14443 A sareng B, tapi ogé sadayana opat jinis tag NFC.

  • ACM1281U-C7  Reader

    ACM1281U-C7 Reader

    Modul ACM1281U-C7 USB contactless Reader sareng SAM Slot dirancang dumasar kana téknologi 13.56 MHz pikeun integrasi gancang sareng gampang kana sistem anu dipasang.

  • ACR1281S-C7  Reader

    ACR1281S-C7 Pamiarsa

    Modul Reader Kontak Tanpa Kontéks ACM1281S-C7 Serial sareng Slot SAM dirancang dumasar kana téknologi 13.56 MHz pikeun integrasi gancang sareng gampang kana sistem anu dipasang. Éta mangrupikeun alat plug-and-play anu henteu meryogikeun pamasangan supir.

  • ACM1252U-Z6 Module  Reader

    ACM1252U-Z6 Module Reader

    ACM1252U-Z6 mangrupikeun modul maca NFC kalayan konektor FFC anu dikembangkeun dumasar téknologi contactless 13.56 MHz, pikeun integrasi gancang sareng gampang kana sistem anu dipasang.

  • ACM1252U-Y3  Module  Reader

    ACM1252U-Y3 Module Reader

    ACM1252U-Y3 USB NFC Reader Module with Detachable Antenna Board dikembangkeun dumasar téknologi contactless 13.56 MHz. Modul pamaca kartu pinter ieu dirancang pikeun integrasi gancang sareng gampang kana sistem anu dipasang.

12 Teras> >> Halaman 1/2