Taros Kami

Shenzhen Chuangxinji Smart Card Co., Ltd.

Alamat

Lantai 23, Xinhe Aiqin Ju, jalan Buji, distrik Longgang, Shenzhen, 518100, Guangdong, Cina.

Telepon

Penjualan: 008615989870252

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami