Kontak Pamaca

  • SLE5542 contact IC card reader&writer

    SLE5542 ngahubungi IC card reader & panulis

    1.SLE5542 kontak IC card reader & panulis 2. Sértipikat: SGS, EN71 3.Lead time: 3days Dimensi 70.0mm (L) x 70.mm (W) x 10.0mm (H) Antarmuka USB 2.0 voltaseuplai pinuh suplai Diatur 5V DC Supply Max ayeuna. 50mA Suhu Operasi 0-50 ° C Frékuénsi Operasi 4 MHz MBTF 500,000 jam Smart Card Interface Support ISO-7816 Kelas A, B sareng C (5V, 3V, 1.8V) Minuhan / Sertifikasi EN 60950 / IEC 60950, EMV 2000 Level 1, PC / SC, CCI ...
  • SLE5528 contact IC card reader&writer

    SLE5528 kontak IC card reader & panulis

    1.SLE5528 kontak IC card reader & panulis 2. Sértipikat: SGS, EN71 3.Lead time: 3days Ngarojong kartu ISO-7816 Kelas A, B sareng C (5V, 3V, 1.8V) Ngalaksanakeun operasi maca sareng nyerat dina sadaya kartu microprocessor nganggo T = 0, T = 1 protokol Ngadukung seueur jinis kartu mémori anu populér di pasar: Kartu nuturkeun protokol beus I2C (kartu mémori gratis) sapertos: Atmel: AT24C01 / 02/04/08/16/32/64/128 / 256/512/1024 SGS-Thomson: ST14C02C, ST14C04C Gemplus: GFM1K, GFM2K, GFM4K, GFM8 ...
  • SLE5528 contact IC card reader&writer

    SLE5528 kontak IC card reader & panulis

    1.SLE5528 kontak IC card reader & panulis 2. Sértipikat: SGS, EN71 3.Lead time: 3days Ngarojong kartu ISO-7816 Kelas A, B sareng C (5V, 3V, 1.8V) Ngalaksanakeun operasi maca sareng nyerat dina sadaya kartu microprocessor nganggo T = 0, T = 1 protokol Ngadukung seueur jinis kartu mémori anu populér di pasar: Kartu nuturkeun protokol beus I2C (kartu mémori gratis) sapertos: Atmel: AT24C01 / 02/04/08/16/32/64/128 / 256/512/1024 SGS-Thomson: ST14C02C, ST14C04C Gemplus: GFM1K, GFM2K, GFM4K, GFM8 ...
  • ACR3201  Reader

    ACR3201 Pamiarsa

    ACR3201 MobileMate Card Reader, generasi kadua ACR32 MobileMate Card Reader, mangrupikeun alat anu saé anu tiasa anjeun anggo ku alat sélulér anjeun. Ngagabungkeun dua téknologi kartu jadi hiji, éta nyayogikeun kalenturan na pikeun nganggo kartu belang magnét sareng kartu pinter tanpa biaya tambahan.

  • ACR3901U-S1 ACS Secure Bluetooth Contact Card Reader

    ACR3901U-S1 ACS Aman Kartu Kontak Bluetooth Pamiarsa

    ACR3901U-S1 ACS Secure Bluetooth® Contact Card Reader ngagabungkeun téknologi pang anyarna dina dunya pamiarsa kartu pinter ku konéktipitas Bluetooth®. Pamaca kartu pinter anu kompak sareng nirkabel ieu ngahijikeun téknologi canggih sareng desain seger pikeun nyumponan sarat anu béda dina sababaraha aplikasi dumasar kartu pinter nganggo alat anu ngamungkinkeun Bluetooth sapertos telepon pinter sareng tablet.

  • ACR39U-NF  Reader

    ACR39U-NF Reader

    ACR39U-UF Smart Card Reader mangrupikeun salah sahiji produk ACS anu pang anyarna anu alamat évolusi standar USB. Maca saukuran lontar ieu ngagaduhan konektor USB Type C. Konektor USB Type C ngagaduhan orientasi colokan anu tiasa dibalikkeun sareng arah kabel supados pas pikeun desain produk perangkat pikeun aplikasi kartu pinter anu bakal datang.

  • ACR39U-NF  Reader

    ACR39U-NF Reader

    ACR39 PocketMate II kalayan USB Type C Connector ngagambarkeun paradigma anyar ACS. Teu langkung ageung tibatan USB stick, maca kartu pinter ieu sanggup ngadukung aplikasi kartu pinter anu nungtut nganggo kartu pinter kontak ukuranana. Éta nyayogikeun nilai sareng fungsionalitas anu dipercaya pikeun nyumponan kabutuhan kaamanan anjeun.

  • ACR39U-ND  Reader

    ACR39U-ND Reader

    ACR39 Pocketmate II sareng Konektor Micro-USB ngajantenkeun pamaca kartu pinter pikeun kartu pinter kontak ukuran pinuh ku ngan ukur gerak puter. Anu maca kartu pinter ieu, henteu langkung ageung ti iteuk USB, sanggup ngadukung aplikasi kartu pinter anu nungtut. Éta nyayogikeun nilai sareng fungsionalitas anu dipercaya pikeun nyumponan kabutuhan kaamanan anjeun.

  • ACR39U-N1  Reader

    ACR39U-N1 Pamiarsa

    ACR39U PocketMate II mangrupikeun pamaca kartu pinter portabel anu langkung ti ngan ukur panon. Desain swivel-usb-go ngajantenkeun aman nalika henteu dianggo. Anu maca tiasa ngadukung aplikasi kartu pinter anu nungtut nganggo kartu pinter kontak ukuran pinuh. Henteu langkung ageung tibatan USB stick, éta ngandung fungsi anu tiasa dipercaya sareng desain anu saé.

  • ACR39U  Reader

    ACR39U Pamiarsa

    ACR39U Smart Card Reader nganteurkeun téknologi anyar sareng modéren pikeun dunya anu maca kartu pinter. Pamaca kartu pinter kompak ieu ngahijikeun téknologi canggih sareng desain modéren pikeun nyumponan sarat anu ketat pikeun aplikasi basis kartu pinter.