Kontak Kartu Chip

  • contactless IC

    IC tanpa kontak

      kartu IC tanpa kontak 14443 a Dinten ayeuna, téknologi kartu frékuénsi radio janten diantisipasi pisan kusabab maca jarak jauhna, kapasitas panyimpenan anu luhur sareng karakteristik anu sanés. Éta henteu ngan ukur tiasa ngabantosan perusahaan pikeun ningkatkeun épisiénsi barang sareng manajemén inpormasi, tapi ogé tiasa ngajantenkeun perusahaan penjualan sareng hubungan perusahaan manufaktur, supados langkung akurat nampi inpormasi eupan balik, ngontrol inpormasi paménta, ngaoptimalkeun sadayana ranté pasokan. RFID ...