Meungpeung Kartu Leungeun

  • PVC blank NFC signal blocking card sleeve, anti protect bank card holder

    Sinyal kosong kartu NFC meungpeuk kartu kartu, anti ngajaga wadah kartu bank

    Tipe Produk: Sinyal PVC RFID meungpeuk leungeun baju pikeun kartu kiridit, paspor Bahan: PVC + PET aluminium Blokir Frékuénsi Blok RFID 13.56 MHz, anti-magnét Fitur: Cimata-tahan, tahan cai Ukuranna: Kanggo kartu kiridit: 62 * 92mm (jinis nangtung) Kanggo Paspor : 103 * 135mm (tipe nangtung) Percetakan: Percetakan LOGO Khusus, Paket percetakan layar sutra: Paket standar: 20 pcs / kantong opp, 4800 pcs / ctn, GW / ctn: 20KG, Ukuran karton: 46 * 32 * 24CM * Majelis aman RFID dirancang pikeun prot ...
  • Custom Protecting Credit Card blocker aluminium paper holder RFID Blocking sleeve

    Custom Ngajagi Kartu Kiridit blocker wadah kertas aluminium RFID Blok baju baju

    1. Bahan: Kertas + Aluminium Foil 2.89 * 58mm, 135 * 93mm, Adat salaku desain anjeun 3.Offset percetakan, percetakan silkscreen, digital percetakan Kartu kiridit paspor pelindung RFID ngahalangan panutup kartu leungeun baju ngajaga kartu chip RFID anjeun sapertos kartu kiridit, debit kartu sareng paspor jsb aman tina teu diidinan sacara sah ku maling identitas poténsial. Kalayan panangtayungan leungeun baju kartu kiridit RFID, anjeun moal hariwang inpormasi pribadi sareng data anjeun bakal dipaling ku batur. RFID meungpeuk leungeun baju f ...
  • Custom Protecting Credit Card blocker aluminium paper holder RFID Blocking passport sleeve

    Custom Ngajagi Kartu Kiridit blocker wadah kertas aluminium RFID Meungpeuk leungeun baju paspor

    1..Bahan: Kertas + Aluminium Foil 2.89 * 58mm, 135 * 93mm, Custom salaku desain anjeun 3.Oset percetakan, percetakan silkscreen, digital percetakan Kartu kiridit paspor pelindung RFID ngahalangan panutup kartu leungeun baju ngajaga kartu chip RFID anjeun sapertos kartu kiridit, kartu debit sareng paspor jsb aman tina teu diidinan sacara sah ku maling identitas poténsial. Kalayan panangtayungan leungeun baju kartu kiridit RFID, anjeun moal hariwang inpormasi pribadi sareng data anjeun bakal dipaling ku batur. RFID meungpeuk leungeun baju ...