AMR220-C1 Aman Bluetooth nfc mPOS Reader

Pedaran pondok:

AMR220-C1 ACS Secure Bluetooth® mPOS Reader ngadukung kartu pinter ISO 7816 Kelas A, B, sareng C (5 V, 3 V, sareng 1.8 V), kalebet kartu microprocessor kalayan protokol T = 0 sareng T = 1, ISO 14443 Tipe kartu A sareng B pinter, MIFARE®, FeliCa, sareng kaseueuran tag sareng alat NFC anu cocog sareng standar ISO 18092. Utamana dirancang pikeun minuhan standar pamayaran sareng kaamanan utama, sapertos Mastercard® Contactless, Visa® Contactless, EMV ™ Level 1 & Level 2. Éta nyaéta Apple Pay® sareng Android Pay ™ -sudah.


Detil Produk

Tanda Produk

Antarmuka Bluetooth®
USB Interface Speed ​​Pinuh
Sumber Kakuatan:
Batré-Powered (ngagabungkeun batré Litium-ion tiasa diisi ulang ngalangkungan port USB Micro-B)
USB-Powered (ngalangkungan modeu PC-numbu)
Patuh CCID
Pamaca Kartu pinter:
Antarmuka henteu kontak:
Baca / tulis gancang nepi ka 848 kbps
Anteneu internal pikeun aksés tag tanpa kontak, kalayan jarak maca kartu dugi ka 50 mm (gumantung kana jinis tag)
Ngadukung kartu ISO 14443 Type A sareng B, MIFARE, FeliCa, sareng sadaya 4 jinis tag NFC (ISO / IEC 18092)
Ngarojong kartu patuh Mastercard® Contactless sareng Visa® Contactless
Fitur anti tabrakan internal (ngan ukur 1 tag anu diaksés iraha waé)
Dukungan NFC
Pamaca Kartu / Mode Panulis
Kontak Interface:
Maca / nulis gancang nepi ka 600 kbps
Ngadukung ISO 7816 Kelas A, B, sareng C (5 V, 3 V, 1.8 V) kartu ukuran pinuh
Ngarojong kartu microprocessor nganggo protokol T = 0 atanapi T = 1
Ngarojong PPS (Protokol sareng Pilihan Parameter)
Fitur Perlindungan Sirkuit Pondok
Periferal internal:
LEDs:
Opat warna anu tiasa dikontrol ku pangguna (LED) héjo
Hiji Status Ngecas LED (Beureum)
Hiji LED Status Bluetooth (Biru)
Tombol:
Saklar Daya
Saklar Bluetooth
Speaker anu tiasa dikontrol ku pangguna (Indikator Nada Audio)
Antarmuka Programming Aplikasi:
Ngarojong PC / SC
Ngarojong CT-API (ngalangkungan bungkus dina luhur PC / SC)
Upgradeability firmware firmware USB
Ngarojong Android ™ 4.4 sareng engké
Ngarojong ios 8.0 sareng engké

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) 70.0 mm (L) x 70.0 mm (W) x 15.0 mm (H)
Beurat (g) 50,8 g (70,8 g nganggo kabel ± 5 g kasabaran)
Antarmuka Bluetooth
Protokol Bluetooth® (Bluetooth 4.1)
Sumber Kakuatan Batré Litium-ion anu tiasa diisi ulang (ngecas ngalangkungan USB)
Laju 1 Mbps
Antarmuka USB
Protokol USB CCID
Jinis Panyambung Mikro-USB
Sumber Kakuatan Tina port USB
Laju USB Kecepatan Penuh (12 Mbps)
Panjang Kabel 1 m, Lepas
Kontak Smart Card Interface
Jumlah slot 1 Slot Kartu ukuran pinuh
Standar ISO 7816 Bagian 1-3, Kelas A, B, C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Protokol T = 0; T = 1
Antarmuka Kartu Smart anu teu aya hubunganana
Standar ISO / IEC 18092 NFC, ISO 14443 Type A & B, MIFARE, FeliCa
Protokol Kartu Patuh ISO 14443-4, T = CL
Périferal anu dipasang
LED 4 warna-hiji: Héjo
Buzzer Indikator Nada Audio
Fitur séjén
Énkripsi Algoritma enkripsi AES dina-alat
Ngaronjatkeun firmware Didukung
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh EN 60950 / IEC 60950
ISO 7816
ISO 14443
ISO 18092
USB Speed ​​Laju
Bluetooth®
EMV ™ Level 1 & 2
Mastercard® Kontakt
Visa® Kontakt
PC / SC
CCID
CE
FCC
RoHS
Ngahontal
TELEC (Jepang)
Microsoft® WHQL
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Windows®
Linux®
MAC OS® 10.7 sareng engké
Android ™ 4.4 sareng engké
iOS 8.0 sareng engké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami