ACR39U-NF Reader

Pedaran pondok:

ACR39 PocketMate II kalayan USB Type C Connector ngagambarkeun paradigma anyar ACS. Teu langkung ageung tibatan USB stick, maca kartu pinter ieu sanggup ngadukung aplikasi kartu pinter anu nungtut nganggo kartu pinter kontak ukuranana. Éta nyayogikeun nilai sareng fungsionalitas anu dipercaya pikeun nyumponan kabutuhan kaamanan anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

USB 2.0 Antarmuka Laju pinuh
USB Tipe C Panyambung
Colokkeun sareng Puterkeun - Pangrojong CCID nganteur mobilitas
Desain Muter Putar
Pamaca Kartu pinter:
Ngadukung kartu ISO 7816 Kelas A, B, sareng C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Ngarojong CAC
Ngarojong Kartu SIPRNET
Ngarojong Kartu J-LIS
Ngarojong kartu microprocessor nganggo protokol T = 0 atanapi T = 1
Ngarojong kartu mémori
Ngarojong PPS (Protokol sareng Pilihan Parameter)
Fitur Perlindungan Sirkuit Pendek
Antarmuka Programming Aplikasi:
Ngarojong PC / SC
Ngarojong CT-API CT-API (ngalangkungan bungkus dina luhur PC / SC)
Ngarojong Android ™ 3.1 sareng engké

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) 58.0 mm (L) x 20.0 mm (W) x13.9 mm (H)
Beurat (g) 10 g
Antarmuka USB
Protokol USB CCID
Jinis Panyambung Jenis Standar C
Sumber Kakuatan Tina port USB
Laju USB Kecepatan Penuh (12 Mbps)
Kontak Smart Card Interface
Jumlah slot 1 Slot Kartu ukuran pinuh
Standar ISO 7816 Bagian 1-3, Kelas A, B, C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Protokol T = 0; T = 1; Dukungan Kartu Memori
Anu sanésna CAC, PIV, SIPRNET, Kartu Smart J-LIS
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh EN 60950 / IEC 60950
ISO 7816
USB Speed ​​Laju
EMV ™ Level 1 (Kontak)
PC / SC
CCID
TAA (AS)
VCCI (Jepang)
J-LIS (Jepang)
PBOC (Cina)
CE
FCC
WEEE
RoHS 2
Ngahontal
Microsoft® WHQL
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Windows®
Linux®
MAC OS®
Solaris
Android ™ 3.1 sareng engké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami