ACR3901U-S1 ACS Aman Kartu Kontak Bluetooth Pamiarsa

Pedaran pondok:

ACR3901U-S1 ACS Secure Bluetooth® Contact Card Reader ngagabungkeun téknologi pang anyarna dina dunya pamiarsa kartu pinter ku konéktipitas Bluetooth®. Pamaca kartu pinter anu kompak sareng nirkabel ieu ngahijikeun téknologi canggih sareng desain seger pikeun nyumponan sarat anu béda dina sababaraha aplikasi dumasar kartu pinter nganggo alat anu ngamungkinkeun Bluetooth sapertos telepon pinter sareng tablet.


Detil Produk

Tanda Produk

Antarmuka Bluetooth®
USB Interface Speed ​​Pinuh
Sumber Kakuatan
Batré-Powered (ngagabungkeun batré Litium-ion tiasa diisi ulang ngalangkungan port Micro-USB)
USB-Powered (ngalangkungan modeu PC-numbu)
Patuh CCID
Pamaca Kartu pinter:
Kontak Interface:
Ngadukung kartu ISO 7816 Kelas A, B, sareng C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Ngarojong kartu microprocessor nganggo protokol T = 0 atanapi T = 1
Ngarojong kartu mémori
Ngarojong PPS (Protokol sareng Pilihan Parameter)
Fitur Perlindungan Sirkuit Pendek
Ngarojong algoritma énkripsi AES-128
Diaspal Periferal:
Tilu LED warna-hiji
Antarmuka Programming Aplikasi:
Ngarojong PC / SC
Ngarojong CT-API (ngalangkungan bungkus dina luhur PC / SC)
Upgradeability firmware firmware USB
Ngarojong Android ™ 4.3 sareng engké
Ngarojong ios 8.0 sareng engké

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) 94.0 mm (L) x 60.0 mm (W) x 12.0 mm (H)
Beurat (g) 30,8 g (59,7 g nganggo kabel ± 5 g kasabaran)
Antarmuka Bluetooth
Protokol Bluetooth® (Bluetooth 4.0)
Sumber Kakuatan Batré Litium-ion anu tiasa diisi ulang (ngecas ngalangkungan USB)
Laju 1 Mbps
Antarmuka USB
Protokol USB CCID
Jinis Panyambung Mikro-USB
Sumber Kakuatan Tina port USB
Laju USB Kecepatan Penuh (12 Mbps)
Panjang Kabel 1 m, Lepas
Kontak Smart Card Interface
Jumlah slot 1 Slot Kartu ukuran pinuh
Standar ISO 7816 Bagian 1-3, Kelas A, B, C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Protokol T = 0; T = 1; Dukungan Kartu Memori
Périferal anu dipasang
LED 3 warna-hiji: Beureum, Biru sareng Héjo
Fitur séjén
Énkripsi Algoritma enkripsi AES dina-alat
Ngaronjatkeun firmware Didukung
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh EN 60950 / IEC 60950
ISO 7816
USB Speed ​​Laju
Bluetooth®
EMV ™ Level 1 (Kontak)
PC / SC
CCID
CE
FCC
RoHS
Ngahontal
VCCI (Jepang)
MIC (Jepang)
Microsoft® WHQL
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Windows®
Linux®
MAC OS® 10.7 sareng engké
Android ™ 4.3 sareng engké
iOS 8.0 sareng engké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami