ACR35 NFC Mobile Mate Card Reader

Pedaran pondok:

ACR35 NFC MobileMate Card Reader mangrupikeun alat sampurna anu tiasa anjeun anggo ku alat sélulér anjeun. Ngagabungkeun dua téknologi kartu jadi hiji, éta nyayogikeun kalenturan na pikeun nganggo kartu belang magnét sareng kartu pinter tanpa biaya tambahan.


Detil Produk

Tanda Produk

3,5mm Audio Jack Interface
Didukung ku batré litium-ion (tiasa diisi deui ngalangkungan modeu PC-numbu)
Pamaca Kartu pinter:
Anteneu internal pikeun aksés tag tanpa kontak, kalayan jarak maca dugi ka 50mm (gumantung kana jinis tag)
Ngarojong kartu ISO 14443 Bagéan 4 Tipe A sareng B
Ngarojong MIFARE
Ngarojong FeliCa
Ngarojong ISO 18092 Tags (NFC Tags) *
Fitur anti tabrakan internal
Dukungan NFC:
Pamaca kartu / modeu panulis
Pamaca Kartu Stripe magnét:
Maca dugi ka dua jalur data kartu (Lacak 1 / Lacak 2)
Mampuh maca dua arah
Ngarojong algoritma énkripsi AES128
Ngarojong System Management Key DUKPT
Ngarojong kartu magnét ISO 7810/7811
Ngarojong kartu magnét Hi-Coercivity sareng Low-Coercivity
Ngarojong JIS1 sareng JIS2

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) 60,0 mm (L) x 45,0 mm (W) x 13,3 mm (H)
Beurat (g) 29,0 g (kalayan batré)
Antarmuka Komunikasi Jack Jack
Protokol Bi-arah Audio Jack Interface
Jinis Panyambung 3,5 mm 4-kutub Audio Jack
Sumber Kakuatan Daya aki-aki
Antarmuka USB
Jinis Panyambung Mikro-USB
Sumber Kakuatan Tina Port USB
Panjang Kabel 1 m, Lepas
Antarmuka Kartu Smart anu teu aya hubunganana
Standar ISO / IEC 18092 NFC, ISO 14443 Type A & B, MIFARE, FeliCa
Protokol Kartu Patuh ISO 14443-4, T = CL
Kartu Klasik MIFARE, T = CL
ISO 18092, NFC Tags
FeliCa
Antarmuka Kartu magnét
Standar ISO 7810/7811 Hi-Co sareng Low-Co Kartu Magnetik
JIS 1 sareng JIS 2
Fitur séjén
Énkripsi Algoritma enkripsi AES dina-alat
Sistem Manajemen konci DUKPT
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh EN 60950 / IEC 60950
ISO 7811
ISO 18092
ISO 14443
VCCI (Jepang)
KC (Koréa)
CE
FCC
RoHS 2
Ngahontal
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Android ™ 2.0 sareng engké
iOS 5.0 sareng engké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami