ACR3201 Pamiarsa

Pedaran pondok:

ACR3201 MobileMate Card Reader, generasi kadua ACR32 MobileMate Card Reader, mangrupikeun alat anu saé anu tiasa anjeun anggo ku alat sélulér anjeun. Ngagabungkeun dua téknologi kartu jadi hiji, éta nyayogikeun kalenturan na pikeun nganggo kartu belang magnét sareng kartu pinter tanpa biaya tambahan.


Detil Produk

Tanda Produk

3,5 mm Audio Jack Interface
Sumber Kakuatan:
Batré-Powered (ngagabungkeun batré Litium-ion tiasa diisi ulang ngalangkungan port Micro-USB)
Pamaca Kartu pinter:
Kontak Interface:
Ngadukung kartu ISO 7816 Kelas A, B, sareng C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Ngarojong kartu microprocessor nganggo protokol T = 0 atanapi T = 1
Ngarojong kartu mémori
Ngarojong PPS (Protokol sareng Pilihan Parameter)
Fitur Perlindungan Sirkuit Pendek
Pamaca Kartu Stripe magnét:
Maca dugi ka dua jalur data kartu
Mampuh maca dua arah
Ngarojong algoritma énkripsi AES-128
Ngarojong System Management Key DUKPT
Ngarojong kartu magnét ISO 7810/7811
Ngarojong kartu magnét Hi-coercivity sareng Low-coercivity
Ngarojong JIS1 sareng JIS2
Ngarojong Android ™ 2.0 sareng engké
Ngarojong ios 5.0 sareng engké

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) 60,0 mm (L) x 45,0 mm (W) x 16,0 mm (H)
Beurat (g) 30,5 g (kalayan batré)
Antarmuka Komunikasi Jack Jack
Protokol Bi-arah Audio Jack Interface
Jinis Panyambung 3,5 mm 4-kutub Audio Jack
Sumber Kakuatan Daya aki-aki
Antarmuka USB
Jinis Panyambung Mikro-USB
Sumber Kakuatan Tina Port USB
Panjang Kabel 1 m, Lepas
Antarmuka Kartu Smart anu teu aya hubunganana
Jumlah slot 1 Slot Kartu ukuran pinuh
Standar ISO 7816 Bagian 1-3, Kelas A, B, C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Protokol T = 0; T = 1; Dukungan Kartu Memori
Antarmuka Kartu magnét
Standar ISO 7810/7811 Hi-Co sareng Low-Co Kartu Magnetik
JIS 1 sareng JIS 2
Fitur séjén
Énkripsi Algoritma enkripsi AES dina-alat
Sistem Manajemen konci DUKPT
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh EN 60950 / IEC 60950
ISO 7811
ISO 18092
ISO 14443
VCCI (Jepang)
KC (Koréa)
CE
FCC
RoHS 2
Ngahontal
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Android ™ 2.0 sareng engké
iOS 5.0 sareng engké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami