ACR1255U-J1 Pamiarsa

Pedaran pondok:

ACR1255U-J1 ACS Secure Bluetooth® NFC Reader dirancang pikeun mempermudah aplikasi kartu pinter sareng aplikasi NFC. Éta ngagabungkeun téknologi contactless 13.56 MHz pang anyarna sareng konektipitas Bluetooth®.

ACR1255U-J1 ngadukung kartu pinter ISO 14443 Type A sareng B, MIFARE®, FeliCa®, sareng kaseueuran tag NFC sareng alat anu cocog sareng standar ISO 18092. Hal ieu ngajantenkeun ACR1255U-J1 idéal pikeun rupa-rupa solusi, sapertos verifikasi bebas tangan pikeun kontrol aksés fisik sareng logis, sareng pelacak inventaris. ACR1255U-J1 ngagaduhan dua antar muka: Bluetooth (ogé katelah Bluetooth Low Energy atanapi BLE) pikeun pasangan sareng alat sélulér, sareng USB Full Speed ​​kanggo operasi anu aya hubunganana sareng PC. Salaku tambahan, éta tiasa maca / nyerat kalayan gancang nepi ka 424 Kbps pikeun kartu pinter henteu kontak sareng aksés alat NFC.


Detil Produk

Tanda Produk

Antarmuka Bluetooth®
USB Interface Speed ​​Pinuh
Sumber Kakuatan:
Batré-Powered (ngagabungkeun batré Litium-ion tiasa diisi ulang ngalangkungan port USB Mini-B)
USB-Powered (ngalangkungan modeu PC-numbu)
Patuh CCID
Pamaca Kartu pinter:
Antarmuka henteu kontak:
Baca / tulis gancang nepi ka 424 kbps
Anteneu internal pikeun aksés tag tanpa kontak, kalayan jarak maca kartu dugi ka 60 mm (gumantung kana jinis tag)
Ngadukung kartu ISO 14443 Type A sareng B, MIFARE, FeliCa, sareng sadaya 4 jinis tag NFC (ISO / IEC 18092)
Fitur anti tabrakan internal (ngan ukur 1 tag anu diaksés iraha waé)
Dukungan NFC
Pamaca Kartu / Mode Panulis
Periferal internal:
Dua LED-warna bi-warna anu tiasa dikontrol ku pangguna
Buzzer anu tiasa dikontrol ku pangguna
Antarmuka Programming Aplikasi:
Ngarojong PC / SC
Ngarojong CT-API (ngalangkungan bungkus dina luhur PC / SC)
Upgradeability firmware firmware USB
Ngarojong Android ™ 4.3 sareng engké
Ngarojong ios 8.0 sareng engké

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) 85 mm (L) x 54 mm (W) x 10 mm (H)
Beurat (g) 37,5 g (74,1 g nganggo kabel ± 5 g kasabaran)
Antarmuka Bluetooth
Protokol Bluetooth® (Bluetooth 4.0)
Sumber Kakuatan Batré Litium-ion anu tiasa diisi ulang (ngecas ngalangkungan USB)
Laju 1 Mbps
Antarmuka USB
Protokol USB CCID
Jinis Panyambung USB Mini-B
Sumber Kakuatan Tina Port USB
Laju USB Kecepatan Penuh (12 Mbps)
Panjang Kabel 1 m, Lepas
Antarmuka Kartu Smart anu teu aya hubunganana
Standar ISO / IEC 18092 NFC, ISO 14443 Type A & B, MIFARE, FeliCa
Protokol Kartu Patuh ISO 14443-4, T = CL
Kartu Klasik MIFARE, T = CL
ISO 18092, NFC Tags
FeliCa
Périferal anu dipasang
LED 2 Bi-warna: Beureum sareng Biru, Beureum sareng Héjo
Buzzer Monoton
Fitur séjén
Énkripsi Algoritma enkripsi AES dina-alat
Ngaronjatkeun firmware Didukung
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh EN 60950 / IEC 60950
ISO 18092
ISO 14443
USB Speed ​​Laju
Bluetooth®
PC / SC
CCID
CE
FCC
RoHS
Ngahontal
VCCI (Jepang)
BIS (India)
Microsoft® WHQL
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Windows®
Linux®
MAC OS® 10.7 sareng engké
Android ™ 4.3 sareng engké
iOS 8.0 sareng engké

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami