ACR123U contactless bus nfc Reader

Pedaran pondok:

ACR123U mangrupikeun pérsi USB tina ACR123S, pamaca tanpa kontak anu hemat, fleksibel sareng calakan. Éta tiasa diintegrasikeun kana terminal anu aya (Point-of-Sale) atanapi register kas, pikeun nawiskeun genah sistem pamayaran tanpa kas. ACR123U nyepetkeun gerak dina konter kas, ku ngamungkinkeun para nasabah ngalengkepan pamayaran ku ngan ukur ngetok kartu na.


Detil Produk

Tanda Produk

Antarmuka USB pikeun Komunikasi Data sareng catu daya
ARM 32-bit CortexTM-M3 Processor
Pamaca Kartu pinter:
Laju Baca / Tulis dugi ka 848 kbps
Anténeu internal pikeun aksés kartu tanpa kontak, kalayan jarak maca kartu dugi ka 50 mm (gumantung kana jinis tag)
Dukungan pikeun kartu ISO 14443 Bagian 4 Tipe A sareng B sareng séri MIFARE
Fitur anti tabrakan internal
Tilu slot SAM 78-patuh ISO
Periferal internal:
16 karakter alfanumérik x 8 garis LCD Grafis (128 x 64 piksel)
Opat LED anu tiasa dikontrol ku pangguna (Bulao, Koneng, Héjo, sareng Beureum)
Lampu latar daérah anu tiasa dikontrol ku pangguna (Beureum, Héjo sareng Biru)
Speaker anu tiasa dikontrol ku pangguna (Indikasi nada audio)

Karakteristik Fisik
Diménsi (mm) Awak utama: 159.0 mm (L) x 100.0 mm (W) x 21.0 mm (H)
Kalayan Stand: 177.4 mm (L) x 100.0 mm (W) x 94.5 mm (H)
Beurat (g) Awak Utama: 281 g
Kalayan Stand: 506 g
Antarmuka USB
Protokol USB CCID
Jinis Panyambung Tipe Standar A
Sumber Kakuatan Tina Port USB
Laju USB Kecepatan Penuh (12 Mbps)
Panjang Kabel 1,5 m, Dibereskeun
Antarmuka Kartu Smart anu teu aya hubunganana
Standar ISO 14443 A & B Bagéan 1-4
Protokol Kartu Patuh ISO 14443-4, T = CL
Antarmuka Kartu SAM
Jumlah slot 3 Slot Kartu saukuran SIM standar
Standar ISO 7816 Kelas A, B, C (5 V, 3 V, 1.8 V)
Protokol T = 0; T = 1
Périferal anu dipasang
LCD LCD grafis sareng Lampu Latar Bodas
Resolusi: 128 x 64 piksel
Jumlah Karakter: 16 karakter x 8 garis
LED 4 warna-hiji: Biru, Konéng, Héjo sareng Beureum
Ngetok Daérah Lampu latar Tri-warna: Beureum, Héjo sareng Biru
Narasumber Indikator Nada Audio
Fitur séjén
Kaamanan Tamper Switch (Detéksi anti perlindungan intrusion sareng panyalindungan)
Ngaronjatkeun firmware Didukung
Jam nyata-waktos Didukung
Sertifikasi / Patuh
Sertifikasi / Patuh ISO 14443
ISO 7816 (Slot SAM)
USB Speed ​​Laju
PC / SC
CCID
VCCI (Jepang)
KC (Koréa)
Microsoft® WHQL
CE
FCC
RoHS 2
Ngahontal
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat
Pangrojong Sistem Operasi Supir Alat Windows® CE
Windows®
Linux®
Solaris

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami