Tentang Kami

Kartu pinter Shenzhen Chuangxinji co., Ltd.

CXJ Smart grup sajarah.

Didirikeun taun 2001 taun, kartu pinter Shenzhen Chuangxinji co., Ltd khusus dina ngahasilkeun gelang RFID, kartu Smart sareng Tag RFID sareng sajabana. Mitra kami gaduh Vodafone Telecom, Qatar Airlines, Verizon Telecom, kartu Iran Bus jsb. Kami gaduh tilu modéren sareng garis produksi standar tinggi: Baris produksi kartu PVC kalayan kaluaran bulanan 30.000.000 kartu potongan: Mesin CTP anyar-anyar sareng mesin Heidelberg mesin cetak offset, 8 mesin compounding. Jalur produksi Antenna RFID kalayan kaluaran bulanan 20.000.000 potongan: gulung ngagulung mesin percetakan, mesin majemuk, mesin pikeun érosi sareng ukiran. Lini produksi produk RFID kalayan kaluaran bulanan 10.000.000 kartu pinter sareng 30.000.000 tag RFID: mesin perakit dibalikkeun mesin pemotong paéh, mesin laminating. Tim Pamasaran Kami gaduh 26 staf pamasaran anu nyarios basa Inggris, Jérman, Perancis, Spanyol, Arab sareng sajabina, kami bisnis dibasajankeun Éropa, Amérika, Oséania, Afrika, Asia sareng nagara-nagara wétan tengah sareng daérah.

Tim Pamasaran
Kami gaduh 6 staff pamasaran anu nyarios basa Inggris, Jérman, Perancis, Spanyol, Arab sareng saterasna, bisnis urang dibasajankeun Éropa, Amérika, Oséania, Afrika, Asia sareng nagara-nagara wétan tengah sareng daérah.

logo

Shenzhen Chuangxinji Smart Card Co., Ltd didirikeun taun 2001, anu dikhususkeun dina ngahasilkeun sareng pamasaran kartu PVC, NFC wristband Non-contact Infrared Thermometers sareng produk RFID sareng sajabana, Ngilikan tilu lini produksi standar modéren sareng luhur:
Baris produksi kartu PVC kalayan kaluaran bulanan 20.000 lembar kartu: Mesin CTP anyar-anyar sareng mesin Heidelberg mesin cetak offset, 8 mesin compounding.
Garis produksi anteneu kalayan kaluaran bulanan 20.000.000 kartu potongan: gulung ka mesin gulung, mesin majemuk, mesin kanggo érosi sareng ukiran.
Lini produksi produk akhir RFID kalayan kaluaran bulanan 500.000.000 kartu palinter sareng 300.000.000 tag RFID: mesin perakitan sanyawa mesin motong mesin pemotong, mesin laminating.

11
12

Wisata Pabrik

Kakuatan parusahaan

Kontrol kualitas

          1.QC percetakan fungsi 2.QC chip.

Kualitas 3.QC sateuacan paket.

Kapasitas P&P

Desain anteneu- Ukuran antena korosi --- Flip chip - laminasi inlay RFID --- Die-cut rfid inlay atanapi stiker ukuran--

Prosés Produksi

Prosés ngahasilkeun percetakan

2
3
1 (2)