Kartu Mifare 13.56MHZ

  • Manufacturer rfid smart NXP MIFARE Plus 2K 4k card

    Produsén RFID pinter NXP MIFARE Plus kartu 2k 4k

    1. Bahan Anténeuél Aluminium foil atanapi tambaga coil Bahan permukaan tiasa janten PVC / PET / ABS / PETG 2. RFID Paraméter Frékuénsi 13.56mhz Protokol ISO 14443A ISO 15693 Jarak operasi 1 ~ 10cm (gumantung kana pamaca) R / W Sumuhun ingetan Data> 10 taun 3. Modél Dimension Existing 85.5 * 54 * 0.84mm / 0.76mm Modél khusus ukuranana kedah langkung ageung tibatan 15 * 30mm Kandel kedah langkung ipis tibatan 1mm 4. Customised Crafts Percetakan CMYK Surface Glossy / Matt / Frosted Printable tiasa printa .. .
  • Mifare classic 1k chip card, rfid S50 smart hotel door access control card

    Kartu chip 1k Mifare klasik, kartu kontrol aksés panto hotel pinter RFID S50

    Mifare 1k kartu contact nfc contactless, khusus, harga pabrik 2. Khusus dina kartu pinter ngahasilkeun langkung 22 taun 3. SGS disatujuan Kartu konci Tipe LOCO atanapi HICO stripe magnét kartu konci hotel RFID kartu konci hotél Encoded RFID hotel keycard kanggo kaseueuran konci hotél RFID sistem Bahan 100% anyar PVC, ABS, PET, PETG jsb Percetakan Heidelberg percetakan offset / Pantone Percetakan layar: 100% pertandingan anu diperyogikeun warna atanapi sampel dukungan Technic Kami nyayogikeun jasa encoding chip ...
  • Mifare classic 4k chip card, rfid S70 smart hotel door access control card

    Kartu chip 4k Mifare klasik, kartu kontrol aksés panto panto pinter hotel S70

    Mifare 1k kartu contact nfc contactless, khusus, harga pabrik 2. Khusus dina kartu pinter ngahasilkeun langkung 22 taun 3. SGS disatujuan Kartu konci Tipe LOCO atanapi HICO stripe magnét kartu konci hotel RFID kartu konci hotél Encoded RFID hotel keycard kanggo kaseueuran konci hotél RFID sistem Bahan 100% anyar PVC, ABS, PET, PETG jsb Percetakan Heidelberg percetakan offset / Pantone Percetakan layar: 100% pertandingan anu diperyogikeun warna atanapi sampel dukungan Technic Kami nyayogikeun jasa encoding chip ...
  • Custom RFID PVC blank NTAG213 NTAG215 Ntag216 Chip NFC Cards  RFID Contactless blank nfc card

    Custom RFID PVC kosong NTAG213 NTAG215 Ntag216 Kartu NFC Kartu RFID RFID Kontak kartu nfc kosong

    Pabrikan, ngarobih, harga pabrik 2. Husus dina kartu pinter ngahasilkeun langkung 22 taun 3. SGS nyatujuan Bahan PVC / PET (résistansi suhu luhur) Frékuénsi 13.56Mhz Ukuran 85.5 * 54mm atanapi ukuran anu dikustomisasi Kandel 0.9mm Kauntungan Scan gancang, Reusable Encode Available Percetakan Offset, silkscreen Percetakan Maca kisaran 1-10cm (gumantung kana lingkungan pamaca sareng bacaan) Suhu operasi PVC: -10 ° C - ~ + 50 ° C; PET: -10 ° C ~ + 100 ° C Kontrol Akses Aplikasi, Pamayaran, hotél ...
  • Hotel access control MIFARE Ultralight EV1 ISO14443A Programmable Blank nfc Card  ,  Contactless Ultralight EV1 nfc card

    Kontrol aksés hotél MIFARE Ultralight EV1 ISO14443A Kartu nfc kosong Anu Teu Terprogram, kartu nirkabel Ultralight EV1 nfc

    Pabrikan, khusus, harga pabrik 2. Khusus kana kartu pinter ngahasilkeun langkung ti 22 taun 3. SGS disatujuan Kartu Jenis Tipe LOCO atanapi HICO strip hotél kartu konci kartu RFID hotel key card Encoded RFID hotel keycard for most of RFID hotel locking system Material 100% énggal PVC, ABS, PET, PETG jsb Percetakan Heidelberg percetakan offset / Pantone Screen percetakan: 100% pertandingan anu diperyogikeun warna atanapi sampel dukungan Technic Kami nyayogikeun jasa encoding chip pikeun stripe magnét sareng rf ...
  • Access control custom blank print NXP Mifare Desfire 2k 4k 8k card  

    Kontrol aksés kustom print kosong kartu NXP Mifare Desfire 2k 4k 8k  

      Pabrikan, khusus, harga pabrik 2. Khusus kana kartu pinter ngahasilkeun langkung ti 22 taun 3. SGS disatujuan Kartu Jenis Tipe LOCO atanapi HICO strip hotél kartu konci kartu RFID hotel key card Encoded RFID hotel keycard for most of RFID hotel locking system Material 100% énggal PVC, ABS, PET, PETG jsb Percetakan Heidelberg percetakan offset / Pantone Screen percetakan: 100% pertandingan anu diperyogikeun warna atanapi sampel Chip Pilihan ISO14443A MIFARE Classic® 1K, MIFARE Classic ® 4K MI ...
  • mifare plus card

    kartu mifare plus

    MIFARE Plus® ngagaduhan sababaraha jaminan kaamanan, kalebet téknologi enkripsi Advanced Advanced Encryption Standard (AES), sareng ngabantosan para nasabah langkung gampang ningkatkeun ti panyebaran MIFARE Classic® ayeuna. Kartu MIFARE plus cocog sareng kartu S50, sareng S70. Luyu sareng standar ISO14443A. Aplikasi utama: kontrol aksés, kahadiran, kahadiran konperénsi, idéntifikasi, logistik, otomatisasi industri, sagala jinis kartu kaanggotaan, sapertos subway, kartu token beus, klub sareng kontra éléktronik sanés ...