PRODUK FITUR

TENTANG KAMI

Didirikeun taun 2001 taun, kartu pinter Shenzhen Chuangxinji co., Ltd dikhususkeun dina ngahasilkeun

sareng pamasaran kartu PVC, kartu RFID, gelang NFC sareng RFID Tag jsb.

Ngagaduhan tilu lini produksi standar modéren sareng luhur:
Baris produksi kartu PVC kalayan kaluaran bulanan 20.000 lembar kartu: Mesin CTP anyar-anyar sareng mesin Heidelberg mesin cetak offset, 8 mesin compounding.
Garis produksi anteneu kalayan kaluaran bulanan 20.000.000 kartu potongan: gulung ka mesin gulung, mesin majemuk, mesin kanggo érosi sareng ukiran.
Lini produksi produk akhir RFID kalayan kaluaran bulanan 500.000.000 kartu palinter sareng 300.000.000 tag RFID: mesin perakitan sanyawa mesin motong mesin pemotong, mesin laminating.

Tim Pamasaran

Kami gaduh 6 staff pamasaran anu nyarios basa Inggris, Jérman, Perancis, Spanyol, Arab sareng saterasna, bisnis urang dibasajankeun Éropa, Amérika, Oséania, Afrika, Asia sareng nagara-nagara wétan tengah sareng daérah.

DAERAH APLIKASI

Nganjang Pelanggan News

Ieu sababaraha beja panganyarna ti perusahaan urang. Kami bakal ngamutahirkeun sababaraha berita perusahaan, artikel industri, sareng tulisan canggih dina modul ieu ti jaman ka jaman ... Kami bagikeun bagikeun kategori ieu ka anjeun, mugia anjeun resep

mitra koperasi